Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

«Περιμένω μια καλή εμφάνιση»

Αισιόδοξος για την πορεία του ΠΑΣ Γιάννενα στα φετινά πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας εμφανίστηκε ο Μπράνα Ιλιτς.

«Περιμένω μια καλή εμφάνιση»
Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός μίλησε στην κάμερα της NOVA και τόνισε πως περιμένει ένα καλό παιχνίδι και τη νίκη στην πρεμιέρα της Τετάρτης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, τόνισε τι περιμένει από τους φίλους του «Αγιαξ της Ηπείρου» και για τους παίκτες που ξεχώρισε φέτος.

Για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης: «Πιστεύω σε ένα καλό παιχνίδι από την ομάδα μας. Το εναρκτήριο παιχνίδι είναι πάντα πολύ σημαντικό και έχουμε τα προσόντα για τη νίκη. Μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε και, ειδικά, στην έδρα μας. Μπορεί να ηττηθήκαμε, αλλά ο αντίπαλος δεν έκανε σχεδόν καμία ευκαιρία».

Για το πόσο διαφέρουν τα παιχνίδια των πλέι οφ με αυτά του πρωταθλήματος: «Είναι κάτι διαφορετικό, με την έννοια ότι είναι τρεις ομάδες. Είναι έξι παιχνίδια, αλλά στο πρωτάθλημα μπορείς να κάνεις οικονομία δυνάμεων και με "μία ανάσα" θα πρέπει να βγει αυτός ο μίνι "μαραθώνιος"».

Για το πώς νιώθει που είναι ανάμεσα στους υποψήφιους καλύτερους παίκτες της χρονιάς: «Για μένα, είναι κάτι μοναδικό. Ανεξάρτητα απ' το τι θα συμβεί, πιστεύω ότι είναι ξεχωριστή στιγμή στην καριέρα μου».

Για το τι μήνυμα στέλνει στους φίλους της ομάδας: «Δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο, απλά πιστεύω ότι όποιος με ξέρει μπορεί να με ψηφίσει, αλλά δεν θέλω να παρακινήσω τους φιλάθλους να με ψηφίσουν».

Για το ποιους παίκτες ξεχώρισε φέτος: «Έχουμε πολλούς ποιοτικούς παίκτες, αλλά, αν διάλεγα κάποιους, θα έλεγα τους Αμπντούν και Τζεμπούρ που έχουν το ίδιο στιλ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: