Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

«Με νίκη τουΠΑΟΚ, τελείωσαν τα play off»

Ο Γιάννης Μαντζουράκης τοποθετήθηκε στον “Arena 89.4 fm” για τα play off που αρχίζουν σήμερα, ξεκαθάρισε πως εάν ο ΠΑΟΚ κερδίσει σήμερα, θα τελειώσει την υπόθεση “πρωτιά”, ενώ αναφέρθηκε και στον τελικό κυπέλλου αλλά και στον τελικό του Champions League.
Αναλυτικά, δήλωσε:
Αρχικά, τόνισε: “Δεν μπορούμε να πούμε πως υπάρχει κορύφωση, καθώς υπήρχε διακοπή. Αλλά είναι πολύ σημαντικό το κατά πόσο φρεσκαρίστηκαν οι ομάδες. Σημαντικότερο ρόλο όμως νομίζω θα παίξει το ρόστερ και οι παίκτες που έχει η κάθε ομάδα.
Ο ΠΑΟΚ έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα κι αν σήμερα κερδίσει, θα τελειώσει την υπόθεση της δεύτερης θέσης. Θα δώσει και χαρά στον κόσμο του που πικράθηκε από τον αποκλεισμό του κυπέλλου, αν και δεν τα πήγε άσχημα φέτος, δεύτερος τερμάτισε”.
Για τον τελικό του κυπέλλου και τα τραγικά διαιτητικά λάθη: ” Ήταν πολύ ξερό το παιχνίδι, δεν έγιναν καθόλου φάσεις. Ο Αστέρας τρίπολης θα μπορούσε να δώσει άλλον ρυθμό, πιο γρήγορο και να κάνει κάτι καλύτερο. Σίγουρα, υπήρχε παράβαση στην φάση του Μανιάτη και την είδαν τη φάση νομίζω ο επόπτης και ο βοηθός γραμμής. Εν πάσει περιπτώσει, είδαμε και τους φίλους του Ολυμπιακού να φεύγουν γρήγορα από το γήπεδο και να μην κάθονται στην απονομή. Εδώ και τρεις μήνες εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους πάντως, δεν είναι τωρινό το φαινόμενο”.
Για την παρουσία του Ατρόμητου και του Αστέρα Τρίπολης φέτος: “Ο Ατρόμητος δεν έχει την ίδια σταθερότητα με τα προηγούμενα χρόνια, έχει καλό υλικό αλλά φαίνεται πως έχει ένα ταβάνι. Ο Αστέρας έχει ποιότητα και σταθερότητα, έχει πολύ καλούς παίκτες”.
Για το σημερινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο: “Θα εξαρτηθεί από την παρουσία και την εμφάνιση του ΠΑΟΚ, στο χέρι του είναι. Και εάν κερδίσει, θα βγει πρώτος, αυτό μας έχει δείξει η ιστορία. Όσοι κέρδισαν την πρώτη αγωνιστική, στο τέλος βγήκαν πρώτοι.
Για την απομάκρυνση του Δώνη και την παρουσία του Γιώργου Γεωργιάδη στον πάγκο του ΠΑΟΚ: “Διαφωνώ με την απόλυση του Δώνη πριν τα play off, αλλά τι πρόσφερε τους τελευταίους τρεις μήνες για παράδειγμα; Τίποτα. Ο Γεωργιάδης ήταν η καλύτερη επιλογή, καθώς προέρχεται μέσα από την ομάδα, είναι εκ των έσω.
Σίγουρα, δεν μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα μέσα σε δύο εβδομάδες, αλλά σίγουρα η ψυχολογία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και νομίζω εκεί θα επικεντρώθηκε. Νομίζω, όμως είναι και θέμα των παικτών, να δείξουν τα αντανακλαστικά τους και την προσωπικότητά τους και να κατακτήσουν την πρώτη θέση σε αυτή τη μίνι διοργάνωση”.
Για το γεγονός πως υπήρχαν πολλοί Έλληνες προπονητές τη φετινή χρονιά: “Είναι πολύ καλό που υπάρχουν Έλληνες προπονητές, αλλά έγινε λόγω κυρίως της οικονομικής κρίσης. Είναι θετικό που στις 4 ομάδες που συμμετέχουν στα play off υπάρχουν μόνο Έλληνες προπονητές και ελπίζω έτσι να συνεχίσουν οι ιδιοκτήτες των ομάδων. Ο Αστέρας και ο ΠΑΣ ήταν οι μόνοι που κράτησαν τους προπονητές τους, αλλά δεν τους κράτησαν οι ιδιοκτήτες τους, η παρουσία τους και τα αποτελέσματά τους κράτησαν”.
Για τον τελικό του Champions League αλλά και την ανερχόμενη δύναμη, την Μπάγερν Μονάχου: “Από την Μπάγερν την περίμενα αυτή την παρουσία. Φέτος, είχαν μια πολύ ισορροπημένη ομάδα, που έπαιζε αρκετά καλά και θεωρώ πως θα είναι η ομάδα-δύναμη που θα κυριαρχήσει τουλάχιστον για 2-3 χρόνια. Η Ντόρτμουντ έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια, αλλά ήδη έφυγε ο καλύτερος της παίκτης (σ.σ. Γκέτσε). Αν φύγει και ο επιθετικός, διαλύθηκε. Νομίζω της λείπουν κάποια πράγματα- κλειδιά. Η Μπάγερν, επαναλαμβάνω, φαίνεται πως θα κυριαρχήσει τα επόμενα χρόνια. 5, 7, δεν ξέρω πόσα».
Πηγή:arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: