Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Γκουτιέρεζ: «Ένιωσα καλύτερα και πιο δυνατός»

Πανευτυχής που επέστρεψε στα γήπεδα και διψασμένος για να παίξει καιρό ακόμα ποδόσφαιρο εμφανίστηκε ο Γιόνας Γκουτιέρεζ, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο που του στάθηκε στην περιπέτεια με την υγεία του.

Γκουτιέρεζ: «Ένιωσα καλύτερα και πιο δυνατός»
Έτοιμος για ένα νέο ξεκίνημα, εμφανίστηκε o Γιόνας Γκουτιέρεζ λίγο καιρό αφότου βγήκε νικητής στην μάχη με τον καρκίνο. Ο Αργεντίνος επανήλθε χθες, στο παιχνίδι της δεύτερης ομάδας με την αντίστοιχη της Γουέστ Χαμ (4-1) και δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του, που πάτησε ξανά χορτάρι.

«Ήταν δύσκολα, αλλά πλέον είμαι χαρούμενος που επέστρεψα, που προπονούμαι με τα υπόλοιπα παιδιά και που αγωνίστηκα με την Κ21. Θα ήταν καλό για μένα να φτάσω στα κατάλληλα επίπεδα φυσικής κατάστασης και να επιστρέψω στην πρώτη ομάδα εάν μπορώ να το κάνω.

Ήθελα να παίξω όσο περισσότερο μπορούσα, αλλά πρέπει να δεις πόσο αντέχεις και πως νιώθεις μέσα στο παιχνίδι. Ένιωσα καλά. Όσο περνούσε η ώρα ένιωθα καλύτερα και ολοένα πιο δυνατός. Αλλά ήταν μόλις το πρώτο. Ήταν δύσκολα και πλέον θέλω να συνεχίσω για να επιστρέψω.

Ο κόσμος στάθηκε δίπλα μου. Μου έστελνε μηνύματα και με υποστήριζε. Πραγματικά το εκτιμώ και αυτό που έχω να πω είναι ευχαριστώ για την στήριξή τους. Θέλω να πω επίσης ευχαριστώ και στα παιδιά που έπαιξαν μαζί μου κόντρα στην Γουέστ Χαμ γιατί έτρεξαν πολύ να με βοηθήσουν, καθώς επίσης ήταν υπομονετικοί όταν έκανα λάθος πάσες ή έχανα την μπάλα. Θέλω λοιπόν να τους ευχαριστήσω και αυτούς γιατί είναι σημαντικό που επέστρεψα, που έπαιξα, που κέρδισα. Δεν έχει σημασία που παίζεις, πρέπει πάντα να σκέφτεσαι τη νίκη».

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: