Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Δείτε ποια ομάδα είναι από πάνω…!!

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου κάνει μία μίνι αναδρομή στην πορεία του ΠΑΟΚ ενώ απαντάει σε όσους μιλάνε για εύνοια του Δικεφάλου του Βορρά.  Ο πρώτος γύρος δεν τελείωσε (ο ΠΑΟΚ έχει να παίξει εντός με τον Πανιώνιο και εκτός με την Τρίπολη, εκεί όπου κάτι ακούστηκε ότι θα σφυρίξει ο Σπάθας…), αλλά με αφορμή τον κύκλο που έκλεισε στη σεζόν με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αξίζει να κάνουμε μία μίνι αναδρομή στην πορεία του  ΠΑΟΚ.

Μέσα σε αυτή την αναδρομή ένα πράγμα αξίζει και πρέπει να τονιστεί. Δεν είναι άλλο από την μεγάλη επιτυχία του Δικεφάλου, να παραμένει πρώτος για τρεις περίπου μήνες! Προφανώς και δεν ξεγελιόμαστε μια κι’  αυτό το γεγονός δεν δίνει κάτι άλλο, παρά μόνο… λίγες εντυπώσεις. Εξάλλου όπως έχουμε τονίσει κι’ αυτό το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός θα το πάρει και αυτή είναι μία πολύ πιο σίγουρη πρόβλεψη, από αυτή που έκαναν για την πρωτιά, το Σάββατο βράδυ  -ενόψει εορτών- ο πρόεδρος και ο προπονητών των ερυθρόλευκων!

Προσέξτε λοιπόν, πόσο μεγάλη είναι η επιτυχία του Άγγελου Αναστασιάδη και των παικτών του… Διαβάστε ποια ακριβώς ομάδα είναι πρώτη στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Πόσα εμπόδια ξεπέρασε και πως ανταπεξήλθε σε όλες τις εσωτερικές δυσκολίες αλλά και τους εξωγενείς παράγοντες…

Ας διαβάσουν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ από ποια ομάδα χάνουν την πρώτη θέση για να προβληματιστούν πολύ περισσότερο από τους ίδιους τους ΠΑΟΚτσήδες…

Πρώτη λοιπόν είναι η ομάδα που:

Έχει ένα εξτρέμ!

Διαθέτει μόνο δύο στόπερ!

Βασικός της παίκτης αμείβεται με 800 ευρώ μισθό!

Δεν αξιοποιεί τον κανονισμό για τις τιμωρίες με τις κάρτες και δηλώνει πάντα τους παίκτες που συμπληρώνουν κίτρινες στον αμέσως επόμενο αγώνα! Ο προπονητής της για πρώτη φορά στην ιστορία γίνεται εν μέσω της περιόδου στόχος της αμαρτωλής ΕΠΟ, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας!

Οι παράγοντες της είναι από τους λίγους που δεν έχουν καταγραφεί να συνομιλούν για παράνομες πράξεις εντός και εκτός ποδοσφαίρου. (Αυτούς δεν χαρακτηρίζουν στην Ελλάδα δυνατούς παράγοντες ποδοσφαιρικά;). Αντιμετώπιζε και θα αντιμετωπίζει πλήρεις αντιπάλους, ομάδες που ΔΕΝ επιλέγουν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για να δηλώνουν δύο-τρεις και τέσσερις παίκτες ώστε να εκτίσουν τιμωρίες.

Που έχει μέσο όρο παρουσίας φιλάθλων στο γήπεδο 10-12 χιλιάδες φιλάθλους. Στο πιο σημαντικό ματς πρώτου γύρου τελείωσε με δεξί μπακ Σαλπιγγίδη, αμυντικά χαφ Μάρτενς-Γκολάσα, αριστερό χαφ τον Αθανασιάδη!

Η ομάδα όπου όποιος τραυματίζεται η αποθεραπεία του διαρκεί 50% περισσότερες ημέρες από την αρχική πρόβλεψη. Που δεν ελέγχει κανένα Μέσο πανελλήνιας κυκλοφορίας ή εμβέλειας για να περνάει μόνο τις δικές του θέσεις και να προπαγανδίζει γενικώς.

Οι παράτυπες πράξεις φιλάθλων της εντός γηπέδου σημειώνονται από τους διαιτητές στα φύλλα αγώνος και δεν ξεχνιούνται από εξαρτημένους και φοβισμένους τύπους. Που παίζει με μικρομεσαίους της Ελληνικές περιφέρειας και αντιμετωπίζεται όπως οι κρατούμενοι στην… «απόδραση των έντεκα»!

Οι διαιτητές και οι βοηθοί που κάνουν λάθη υπέρ της εξαφανίζονται, σε αντίθεση με διαιτητές και βοηθούς που μονίμως ευνοούν άλλες ομάδες και ως αντίδωρο γίνονται διεθνείς. Που ποτέ δεν έπαιξε σε αγώνα που καταγράφηκαν 31 σκανδαλωδώς ανάποδες αποφάσεις υπέρ της.
 
Της οποίας ο πρόεδρος δεν έχει απευθείας ενημέρωση και επαφή με τον πρόεδρο της ΕΠΟ (ούτε καν με ξένα κινητά). Οι παράγοντες δεν έχουν καταγραφεί να μιλάνε με στελέχη της ΕΠΟ για να ορίζουν διαιτητές και να ζητάνε αποφάσεις σε δικαιοδοτικά όργανα.

Μία ομάδα με αγωνιστικό μπάτζετ συμβολαίων εφτά εκατομμύριων ευρώ! Από την μία και παρολ’ αυτά, δεν χρειάζεται ανησυχία στα μέλη του συστήματος (κατηγορούμενους και μη) γιατί ο ΠΑΟΚ δεν θα αντέξει…

Από την άλλη όμως… Φανταστείτε που μπορεί να φθάσει ο ΠΑΟΚ αν λυθούν τα εσωτερικά του, αν ενισχυθεί ποιοτικά και αν ο εισαγγελέας αποφασίσει να δράσει αποφασιστικά για να απομακρυνθούν από τον χώρο όλοι όσοι παρανομούν και ανήκουν στο κύκλωμα…

Δυστυχώς, μετά από όλα αυτά πρέπει εκ νέου να αναφέρουμε τι εστί εύνοια…  Ας θυμηθούμε εδώ

Και κάτι άλλο για να τελειώνουμε: Ο ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο και στα 15 ματς που έχουν πραγματοποιηθεί, έχει τόσες ευνοϊκές διαιτητικές αποφάσεις υπέρ του, όσες ο Ολυμπιακός στο… ΠΡΩΤΟ 20ΛΕΠΤΟ του ιστορικού αγώνα της Τρίπολης! Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε και για να τελειώνουν οι αστειότητες…
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: