Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Ετό: «Ανέφικτη η επιστροφή μου στην Μπάρτσα»

Όλα ανοικτά είναι για το μέλλον του Ετό στην Ίντερ. Ο Καμερουνέζος τόνισε ότι βρίσκεται κοντά το τελευταίο μεγάλο του συμβόλαιο και θα κοιτάξει την πιο οικονομικά συμφέρουσα πρόταση. Ωστόσο, απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα.
Πιο συγκεκριμένα, ο 30χρονος άσος είπε: «Είναι αλήθεια ότι έχω αρκετές προτάσεις. Έχω ένα μήνα από τώρα για να τις σκεφτώ και να αποφασίσω τι να κάνω».
Στη συνέχεια, ο πρώην παίκτης των «μπλαουγκράνα», υποστήριξε: «Είμαι 30, είμαι κοντά στο τελευταίο μου μεγάλο συμβόλαιο και θα δούμε αν θα μείνω ή θα φύγω. Με μία ενδεχόμενη αποχώρησή μου δεν θα κοιτάξω να κερδίσω 100.000 ή 200.000 ευρώ περισσότερα. Αυτό που έχει σημασία για την καριέρα μου είναι να είμαι ευτυχισμένος στην πόλη, παίζοντας για μία μεγάλη ομάδα, στην οποία μπορώ να απολαμβάνω τον εαυτό μου».
Ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας: «Είναι μία ιδέα την οποία είχα στο μυαλό μου για μια στιγμή, αλλά όλα εξαρτώνται από την εύρεση μίας σωστής ομάδας. Έχω προσφορές από καλές ομάδες. Ωστόσο η επιστροφή μου στην Μπαρτσελόνα είναι ανέφικτη, κάτι απίθανο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: