Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

«Παππάς και Νοτιάς δεν θα έκαναν ποτέ κάτι τέτοιο!»

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Δήμητρης Χατζηχρήστος αισθάνεται ανακουφισμένος και περήφανος για το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν εμπλέκεται στο σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες.
«Παππάς και Νοτιάς δεν θα έκαναν ποτέ κάτι τέτοιο!»
Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στον «NovaΣΠΟΡ FM 94,6»:
Για τη μη εμπλοκή της ΑΕΚ στο «Koriopolis»: «Αν τελικά η εμπλοκή της ΑΕΚ σε όλον αυτόν τον κυκεώνα είναι αυτό το πράγμα, εμείς μπορούμε να αισθανόμαστε ανακουφισμένοι. Επειδή η ΑΕΚ είναι άοπλη σε όλους τους τομείς, θα ήμασταν από την πρώτη στιγμή στο μάτι του κυκλώνα. Μπορούμε να είμαστε ήσυχοι και περήφανοι, σε αντιδιαστολή με τους Ολυμπιακούς. Επειδή έχω γνωρίσει τον Πέτρο Παππά και το Νίκο Νοτιά, δεν θα έκαναν ποτέ τέτοια πράγματα. Δεν θα το σκέφτονταν καν. Γι’ αυτό και είμαστε εκεί που είμαστε».
Για τον διάλογο Ψωμιάδη-Αδαμίδη: «Τον ξέρω τον Σταύρο. Κακίες δεν κρατώ. Είναι λάθος που σε αυτή τη συνομιλία δεν άκουσα κάτι για τα χρήματα που χρωστά ο Ψωμιάδης. Με στενοχώρησε και του είπα ‘Δεν μπορούσες να του πεις κάτι για τα 40 εκατ.;’».
Για την αναφορά στους διαλόγους για τη σχέση Νικολαΐδη-Original: «Αν ο Νικολαΐδης διαβάσει αυτά τα πράγματα, μπορεί να βγάλει σπυριά. Γι’ αυτό πρέπει να του ζητήσουμε συγγνώμη. Μάλλον θα γέλασε κι αυτός, όπως κι εγώ. Εγώ θεωρούμαι γι’ αυτόν κόκκινο πανί, γιατί όπου σταθώ και βρεθώ τον κατακρίνω. Εμείς εκεί είμαστε ακόμη. Κάποιοι άλλοι φύγανε».
Για τη σχέση της Original με τις διοικήσεις: «Για μένα είναι μεγάλη υπόθεση να μη μας γουστάρει ο Ψωμιάδης, ο Νικολαΐδης, ο Αδαμίδης. Πρέπει κάποιος να καταλάβει ότι έχουμε πάρει Όσκαρ ισορροπίας. Τον Αδαμίδη έπρεπε να τον έχουμε και κοντά και μακριά. Γι’ αυτό μπήκε ο Θανάσης Μιχαήλ στη θέση του προέδρου της Ερασιτεχνικής, με σκοπό να κρατήσει αυτή την ισορροπία. Η ΑΕΚ δίνει στους οργανωμένους οπαδούς της εισιτήρια εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Κάποτε η επίσημη ΑΕΚ δεν είχε λεφτά για να πάρει εισιτήρια κι έβαλαν οι οργανωμένοι. Κάθε φορά χτυπάνε τους οργανωμένους στα εισιτήρια. Το πρόβλημα της ΑΕΚ δεν είναι αυτό».
Για το πρόβλημα της βίας: «Η ΑΕΚ κινδυνεύει με αφανισμό από το φαινόμενο της βίας που είναι σε έξαρση. Εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε. Ο πολύς και υγιώς σκεπτόμενος κόσμος φεύγει όπως οι Αγγελόπουλοι από το μπάσκετ λόγω της βίας. Εκεί πρέπει να στρέψουμε τα βέλη μας. Μην αποπροσανατολιζόμαστε».
Για το αγωνιστικό μέλλον της ΑΕΚ: «Δεν ξέρω, δύσκολα τα πράγματα. Ευτυχώς που συμβαίνουν όλα αυτά στους άλλους. Ο μόνος σοβαρός παράγοντας είναι η αντίληψη και η συσπείρωση του κόσμου. Αν όλα λειτουργήσουν όπως την πρώτη χρονιά του Ντέμη, η ΑΕΚ θα φτιάξει ομάδα και θα προχωρήσει. Δεν είναι μόνο τα λεφτά, είναι η ψυχολογία, ο τρόπος κι όχι μόνο ο κόπος».
Για το εγχείρημα των Supporters: «Στηρίζω το εγχείρημα με νύχια και με δόντια. Κι εμείς, που βέβαια είχαμε την ταμπέλα των χουλιγκάνων, προσπαθήσαμε να το κάνουμε, αλλά με πενιχρά αποτελέσματα. Ακόμη και με τον επίσημο μανδύα της Ερασιτεχνικής, κι εκεί δεν τα καταφέραμε. Ο κόσμος της ΑΕΚ δίνει τη λύση και πρέπει να αντικαταστήσει τον Μελισσανίδη. Ο κόσμος της ΑΕΚ το έχει αντιληφθεί, αλλά επαναπαύεται και δεν πέφτει στη φωτιά. Η ΑΕΚ είναι τρίτη προτεραιότητα στη ζωή του ΑΕΚτζή πλέον. Πάντως στην εποχή που ζούμε πλέον δεν θα ήθελα να είμαι Ολυμπιακός ή ΠΑΟΚ».
Για την αποχώρηση προσώπων με τους οποίους είχε δεθεί ο κόσμος: «Μπάγεβιτς, Νικολαΐδης και όλοι αυτοί έχουν γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ΑΕΚ, αλλά έχουν τελειώσει για την ομάδα. Ακόμη περιμένουμε το άσπρο άλογο. Κι αυτό γέρασε. Δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει ο Μπάγεβιτς και ο Νικολαΐδης, ούτε ο Μελισσανίδης που συνέχεια μας απογοητεύει. Είναι άνθρωποι που λατρεύτηκαν, τους είχαμε ένα με την αναπνοή μας. Πού είναι αυτοί τώρα; Γι’ αυτό λέω πως μόνο ο κόσμος μπορεί να δώσει τη λύση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: