Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Οι εκπομπές που μεγαλώνουν το ρεύμα για καθαρό ποδόσφαιρο!!

Ο Βασίλης Σαμπράκος σχολιάζει το γεγονός ότι με την υπόθεση για τα στημένα αρχίζουν να ασχολούνται, ερευνώντας το θέμα εκτός από αθλητικές και τηλεοπτικές εκπομπές με πιο σοβαρό... προφίλ.
Οι εκπομπές που μεγαλώνουν το ρεύμα για καθαρό ποδόσφαιρο
Χαίρομαι πάρα πολύ που οι ερευνητικές τηλεοπτικές εκπομπές ασχολούνται με τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο. Χάρηκα πολύ με τις ειδικές εκπομπές του Σκαϊ, με τους "Φακέλους", με την επιλογή του Κώστα Βαξεβάνη να ασχοληθεί, με το "Κουτί της Πανδώρας". Θα ήθελα πολύ να δω το ίδιο από τον Παύλο Τσίμα και την "Ερευνά" του και από οποιαδήποτε άλλη ποιοτική δημοσιογραφική τηλεοπτική εκπομπή. Είναι άτυχο το ποδόσφαιρο που αυτή η υπόθεση έσκασε πάνω στη λήξη της τηλεοπτικής σεζόν.
Αυτό το θέμα θα έπρεπε να προβληθεί όσο το δυνατόν πιο σωστά και περισσότερο, μέσα από την τηλεόραση, στα μάτια και τα μυαλά των πολλών Ελλήνων. Για να καταλάβουν αυτοί και να αντιληφθούν τι συνέβαινε τόσα χρόνια στη ζωή του ποδοσφαίρου, ώστε να διογκωθεί το ρεύμα του καθαρού ποδοσφαίρου. Αυτό το ρεύμα το έχει ανάγκη η Ελλάδα αυτή την εποχή. Διότι μόνο έτσι θα ενθαρρυνθούν οι διοικήσεις του ποδοσφαίρου και του κράτους για να το καθαρίσουν.
Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία του ελληνικού ποδοσφαίρου να ξεβρωμίσει. Όσοι το αγαπάτε, κάντε ό,τι περνά απ' το χέρι σας για να το βοηθήσετε. Έξω και μακριά από τα οπαδικά συμφέροντα. Για να ξαναδούμε στην Ελλάδα ποδόσφαιρο.
ΠΗΓΗ: sambrakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: