Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Αρχίζουν οι αποδεσμεύσεις και οι πωλήσεις στο «τριφύλλι»

Του ΠΑΝΟΥ ΒΟΓΛΗ



Έχουμε επισημάνει πως πέρασε ένας μήνας χωρίς τίποτα το αξιοσημείωτο στον Παναθηναϊκό, γεγονός που γνωρίζουν πολύ καλύτερα οι διοικούντες. Ποιοι διοικούντες δηλαδή; Ο ένας και μοναδικός Δημήτρης Γόντικας ο οποίος τρέχει για όλα και προφανώς δεν προλαβαίνει.


Το μείζον θέμα στα αγωνιστικά είναι να προχωρήσουν οι πωλήσεις και οι αποδεσμεύσεις. Ειδικά η πώληση του Σισέ θα λύσει τα χέρια του «μαγκωμένου» Γόντικα και θα μπορέσει να φέρει κάποιους παίκτες στην Παιανία για να δουλέψει και ο Φερέιρα σύμφωνα με το πλάνο που έχει σχεδιάσει. Με τον Γάλλο τα νεότερα αναμένονται το πολύ ως την Πέμπτη, όταν και θα γίνει μία ακόμη επαφή με τη Λάτσιο, με σκοπό να δουν αν γίνεται να γεφυρωθεί το (μικρό) χάσμα στο οικονομικό και στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του. Αν δεν προχωρήσει η πώληση, ο Παναθηναϊκός θα μπλοκάρει επικίνδυνα.


Πρώτος αναμένεται να κουνήσει μαντήλι ο Σίντνει Γκοβού. Ο 32χρονος επιθετικός τα έχει βρει σε όλα με την Εβιάν και εκτός απροόπτου θα επιστρέψει στο γαλλικό πρωτάθλημα, μετά από ένα χρόνο απουσίας. Ο Γκοβού δεν υπολογίζεται από τον Φερέιρα και απλώς θα έρθει την Τετάρτη στην Αθήνα, θα μιλήσει με τον Γόντικα και θα λύσει το συμβόλαιο του. Έτσι και αλλιώς οι πάγιες αποδοχές μετά τις μειώσεις είχαν φτάσει στις 200 χιλιάδες ευρώ και θα έφτανε ίσως τις 500 χιλιάδες αν αγωνιζόταν σε 15 ματς πρωταθλήματος. Δύσκολο. Σε κάθε περίπτωση φεύγει ένα συμβόλαιο και κάπως ανασαίνει το ταμείο της ΠΑΕ. Είπαμε όμως. Για να μπορέσει να ανασάνει για καιρό χωρίς πρόβλημα, πρέπει να φύγει ο Σισέ.


Με τον Μπουμσόνγκ παρατηρείται στασιμότητα. Οι γερμανικές ομάδες που ενδιαφέρονταν έκαναν πίσω και τώρα ψάχνει στη Γαλλία. Δεν έχει βρει τίποτα, ενώ οι πράσινοι προσπαθούν να πείσουν τη Βόλφσμπουργκ πως αξίζει τον κόπο να δώσουν 500 χιλιάδες ευρώ για να τον κάνουν δικό τους. Ο Μάγκατ προτιμά τον Ρους της Άιντραχτ, όμως η ομάδα της Φρανκφούρτης αξιώνει περισσότερα χρήματα από όσα θέλει να δώσει ο τεχνικός της Βόλφσμπουργκ. Έτσι ίσως υπάρχει ελπίδα για τον 32χρονο στόπερ. Και για τους πράσινους.





Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: