Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Το καλοκαίρι του... στησίματος

Με την προφυλάκιση Μπέου, Τσακογιάννη και Καρακούλια και την απολογία των υπολοίπων κλείνει το πρώτο μέρος της υπόθεσης των στημένων. Τι θα γίνει στη συνέχεια; Το καλοκαίρι αναμένεται μακρύ...
Το καλοκαίρι του... στησίματος
Με τις απολογίες των δύο τελευταίων, των συλληφθέντων Νίκου Χάλκου και Βασίλη Γεωρτσιάκου, ολοκληρώνεται ολοκληρώνεται σήμερα ο πρώτος κύκλος της υπόθεσης των στημένων αγώνων σε επίπεδο δικαιοσύνης. Οι δύο που απολογούνται, ο πρώην πρόεδρος της Ηλιούπολης και ο παράνομος μπουκ, είναι πολύ πιθανό να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και καταβάλλοντας εγγύηση.
Οι τρεις προφυλακισθέντες, Αχιλλέας Μπέος (πρόεδρος Ολυμπιακού Βόλου), Γιώργος Τσακογιάννης (μεγαλομέτοχος Ηλιούπολης) και Βασίλης Καρακούλιας (μπουκ), είναι σίγουρο ότι θα καταθέσουν έφεση για να αποφυλακιστούν μέχρι να γίνει η δίκη τους. Την ίδια ώρα εκκρεμεί η σύλληψη των Μάκη Ψωμιάδη, Γιάννη Παπακώστα, Γιάννη Παπαδόπουλου και Μιχάλη Νικολόπουλου, για τους οποίους έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.
Από εκεί και πέρα η υπόθεση θα τραβήξει όλο το καλοκαίρι, καθώς πρέπει να κληθούν στον ανακριτή οι υπόλοιποι 68 στους οποίους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη. Όλη αυτή η διαδικασία είναι φυσικό ότι δεν μπορεί να γίνει αμέσως, αλλά θα τραβήξει ολόκληρο το καλοκαίρι και είναι πολύ πιθανό να συνεχιστεί και από τον Σεπτέμβριο.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: