Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2012

«Ο Χατζηχρήστος αναγέννησε την Ερασιτεχνική ΑΕΚ»

«Ο Χατζηχρήστος αναγέννησε την Ερασιτεχνική ΑΕΚ»
Ξεκάθαρη θέση για το επεισόδιο που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης εναντίον του Δημήτρη Χατζηχρήστου πήρε η Ερασιτεχνική ΑΕΚ.

Με ανακοίνωσή του το σωματείο καταδικάζει την επίθεση (και με γιαούρτι πέρα από βαριές εκφράσεις) που δέχθηκε ο ηγέτης της ORIGINAL και τονίζει ότι τέτοιες τακτικές επιδεινώνουν την κατάσταση του συλλόγου.

Υπενθυμίζει, δε, ότι ο Χατζηχρήστος ήταν εκείνος που αναγέννησε την Ερασιτεχνική, με δωρεές που έγιναν επί προεδρίας του, οι οποίες κράτησαν ζωντανά τα τμήματα και τα οδήγησαν επιπλέον και σε μεγάλες επιτυχίες.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Διοίκηση της ΑΕΚ καταδικάζει το ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ περιστατικό που δημιουργήθηκε κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της 2/12/2012 από φίλαθλο της ΑΕΚ εναντίον του Δημήτρη Χατζηχρήστου.

Οι μέθοδοι και οι τακτικές αυτού του είδους όχι μόνο δεν βοηθούν στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ, αντίθετα διογκώνουν και επιδεινώνουν την ήδη βεβαρημένη κατάστασή της.

Η προσωπική επίθεση που έγινε στον πρώην Πρόεδρο του Σωματείου μας κ. Δημήτρη Χατζηχρήστο, όχι μόνο μας βρίσκει αντίθετους, αλλά μας δίνει και την ευκαιρία να υπενθυμίσουμε στον φίλαθλο που δημιούργησε το επεισόδιο, ότι επί Προεδρίας του Δ. Χατζηχρήστου εκτός από τις Δωρεές και ΜΟΝΟΝ που έφερε στο Σωματείο και μ’ αυτόν τον τρόπο συντηρήθηκε και συντηρείται ακόμη, τα τμήματα της ΑΕΚ διακρίθηκαν, έφεραν τίτλους Πρωταθλημάτων και Κυπέλλων μετά από αρκετά χρόνια ανυποληψίας και αφάνειας καθώς επίσης και πολλά από αυτά επαναδραστηριοποιήθηκαν.

Με λίγα λόγια είναι ο άνθρωπος που αναγέννησε την Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Προφανώς αυτά να μην τα γνωρίζει ο συγκεκριμένος φίλαθλος ή να μην σημαίνουν τίποτα γι ’αυτόν.

Εμείς συνεχίζουμε το έργο του, δηλαδή να κρατάμε ζωντανό το Σωματείο μακριά από προσωπικές αντιδικίες και από προσωπικά συμφέροντα, με γνώμονα ΜΟΝΟ την σωτηρία της ΑΕΚ και την βιωσιμότητά της.

ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: