Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Μαρινάκης: «Κλείστε στόματα στο ΟΑΚΑ»

Μαρινάκης: «Κλείστε στόματα στο ΟΑΚΑ»
Να τα δώσουν όλα απέναντι στην Άρσεναλ αλλά και τον Παναθηναϊκό κάλεσε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε ομιλία του πριν την σημερινή προπόνηση της ομάδας. «Ξέρετε πολύ καλά τι σημαίνει για όλους μας σε αυτή την ομάδα. Εγώ θέλω να μπείτε στο γήπεδο και να κλείσετε στόματα», ήταν κάποια από τα λόγια του προέδρου των ερυθρολεύκων.

«Αύριο παίζουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι και για την συνέχεια μας στο Europa League, αφού με καλό αποτέλεσμα θα έχουμε καλύτερη κλήρωση αλλά και για το γόητρο της ομάδας που είναι σταθερά στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Είμαστε μια ομάδα Champions League που θα συνεχίσει στο Europa League και πρέπει να πάει όσο πιο μακριά γίνεται. Δώστε τα όλα αύριο απέναντι στην σπουδαία Άρσεναλ», είπε –αρχικά – για το παιχνίδι με την αγγλική ομάδα στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων συνέχισε αναφερόμενος στο ντέρμπι…

«Τώρα, για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ξέρετε πολύ καλά τι σημαίνει για όλους μας σε αυτή την ομάδα. Εγώ θέλω να μπείτε στο γήπεδο και να κλείσετε στόματα. Να τους δείξετε ποιοι είστε. Θέλω να τα δώσετε όλα, το ξαναλέω και να κλείσετε στόματα.

Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν ήμουν ευχαριστημένος και το ξέρετε. Όχι γιατί δεν παίξατε καλά αλλά γιατί δεν κάναμε τις ευκαιρίες γκολ ώστε να πάρουμε τη νίκη που αξίζαμε. Θέλω σοβαρότητα μέσα στο γήπεδο για να δικαιώνονται οι καλές εμφανίσεις σας και να γίνονται νίκες και πόντοι για την ομάδα», τόνισε.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ομιλία του επεσήμανε για άλλη μια φορά στους παίκτες της ομάδας πόσο σημαντικό είναι να νικούν αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο για να δίνουν χαρά στους οπαδούς.

«Σας είπα την άλλη φορά που ήμουν εδώ ότι σε αυτή τη δύσκολη εποχή για τους φιλάθλους μας, με όσα συμβαίνουν στην κοινωνία και με τις οικονομικές δυσκολίες, το γήπεδο είναι μια ευχάριστη διέξοδος. Είναι μια ευχαρίστηση για όλους τους φιλάθλους μας να έρχονται στο γήπεδο και να βλέπουν καλό ποδόσφαιρο. Και με χαρά μου είδα την ομάδα στα τελευταία παιχνίδια να κάνει ευκαιρίες. Πολλές ευκαιρίες. Και να προσφέρει θέαμα. Σας έχω πεί πολλές φορές πόσο σας πιστεύω και θέλω μέσα στο γήπεδο να ματώνετε για την ομάδα. Και για τους οπαδούς μας».

Στην ομιλία του ο πρόεδρος των Πειραιωτών αναφέρθηκε και στα άλλα παιχνίδια που έχουν μπροστά τους οι ερυθρόλευκοι…

«Εκτός από αυτά τα παιχνίδια υπάρχει και ένα δύσκολο ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και ένα με την Παναχαϊκή στην Πάτρα για το Κύπελλο. Να είστε Ολυμπιακός. Είδατε πόσο αντιαθλητικά έπαιξε η Παναχαϊκή στο Καραϊσκάκη. Τελειώστε αυτό το ματς και την πρόκριση από τα πρώτα λεπτά. Κάντε τέσσερις νίκες για να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι και να κάνουν οι οπαδοί μας ευτυχισμένες γιορτές».

Τέλος, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε μια αναφορά για πριμ…

«Για πριμ δε θέλω να μιλάω. Κάντε εσείς αυτό που πρέπει και ξέρετε καλά ότι θα κάνω και εγώ αυτό που πρέπει και με το παραπάνω. Είναι λογικό να ασχολούνται όλοι μαζί σας. Τα ΜΜΕ, όλοι… Είστε οι πρώτοι. Μη δίνετε σημασία σε κανέναν. Να γελάτε με τους ψευτοαναλυτές. Και να απαντάτε μέσα στο γήπεδο… Για τον εαυτό σας, για τον προπονητή σας, για μένα, για την ομάδα και τον κόσμο της», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: