Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Μανιάτης: «Σοβαρά και φέτος στο Europa League»


Μανιάτης: «Σοβαρά και φέτος στο Europa League»
«Είναι τεράστια διοργάνωση και το Europa League και πρέπει να τη δούμε πολύ σοβαρά φέτος», τόνισε ο Γιάννης Μανιάτης στην κάμερα της Novα, με αφορμή το σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ το οποίο αποτελεί και την τελευταία εφετινή αναμέτρηση της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ. «Με νίκη θα δώσουμε χαρά στον κόσμο μας και θα πάμε με άλλη ψυχολογία στο ματς της Κυριακής», πρόσθεσε.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Μανιάτη στην κάμερα της NOVA

-Για το σημερινό παιχνίδι:
«Θέλουμε να είμαστε στους ισχυρούς στην κλήρωση του Europa League. Εμείς οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο που θα μας υποστηρίξει. Φέτος έχει έρθει παντού, είναι δίπλα μας. Να τον ευχαριστήσουμε γιατί μας στήριξε και στα εκτός έδρας ευρωπαϊκά ματς. Και τον θέλουμε και στο Europa League δίπλα μας. Με μία νίκη θα δώσουμε χαρά στον κόσμο μας και θα πάμε με μία άλλη ψυχολογία για το παιχνίδι της Κυριακής».

-Συμφωνείς πως σε σχέση με την πρεμιέρα των ομίλων, ο Ολυμπιακός έχει κάνει αγωνιστική πρόοδο. Και αν ναι, το Europa League είναι μία διοργάνωση όπου μία ελληνική ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός, μπορεί να κάνει όνειρα για διάκριση;
«Σίγουρα, η ομάδα έχει γίνει καλύτερη σε σχέση με την αρχή της σεζόν. Όταν ξεκινήσαμε, μπορώ να πω πως ήμασταν μία καινούρια ομάδα. Ήρθαν πολλά νέα πρόσωπα. Δεν ήμασταν απόλυτα έτοιμοι στην αρχή του Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορεί αυτό να πληρώσαμε και δεν προκριθήκαμε στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Η ομάδα δείχνει πως ανεβαίνει σταδιακά. Πέρυσι δείξαμε πως μπορούμε να σταθούμε σε υψηλό επίπεδο και μπορούμε να κάνουμε κάποια διάκριση. Ή να πάμε όσο το δυνατόν πιο μακριά στο Europa League. Είναι τεράστια διοργάνωση και το Europa League και πρέπει να τη δούμε πολύ σοβαρά φέτος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: