Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Έσωσε την παρτίδα!!

Η τελευταία φάση που έσωσε την "παρτίδα" με τον Τοτσέ στο Αγρίνιο για τον χειρότερο Παναθηναϊκό έως τώρα στο πρωτάθλημα, του έδωσε το δικαίωμα να δραπετεύσει με την ισοπαλία, 1-1. Γράφει ο Αντώνης Κατσαρός.

Έσωσε την παρτίδα
Αποτέλεσμα που είναι τελικά ασφαλώς ικανοποιητικό για τους πράσινους, με βάση την εικόνα τους και φυσικά το γεγονός πως έπαιξαν στο τελευταίο τέταρτο με δέκα παίκτες λόγω τραυματισμού του Μπουμσόνγκ.
Οι πάικτες του Φερέϊρα δεν κατάφεραν ποτέ να ξεπεράσουν τα αγωνιστικά τα κενά που δημιούργησαν οι γνωστές πριν το παιχνίδι απουσίες των Λέτο, Κουίνσι και Ρούντολφ, αλλά και η επιλογή του προπονητή τους να ξεκινήσει χωρίς επιθετικό στην κορυφή. Στοιχείο που επιβεβαιώθηκε όταν έριξε στη μάχη τον Τοτσέ, με αποτέλεσμα να βγουν οι ευκαιρίες και η ισοφάριση.
Η σκέψη του αιφνιδιασμού στο πρώτο δεκάλεπτο με Μαυρία και Κλέϊτον να συνεργάζονται καλά, δεν βγήκε και η χαμένη μεγάλη ευκαιρία, μπλόκαρε και «πάγωσε» τους παίκτες του Παναθηναϊκού στη συνέχεια.
Η αποδυναμωμένη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού έπαιξε πολλές φορές με τη φωτιά και τελικά το πλήρωσε στο γκολ του Καμαρά από την υποδειγματική πάσα του Αντρέ Ρότσα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος έκανε μεγάλο ματς, υποχρεώνοντας τους πράσινους να ξεκινούν τις περισσότερες προσπάθειες από τα άκρα. Χωρίς αποτέλεσμα ωστόσο, αφού ο Τοτσέ ήταν στον πάγκο και στην περιοχή του Παναιτωλικού δεν πάταγε κανείς.
Ο Τενές σωστά έλεγε μετά ότι η ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί κακό αποτέλεσμα, όμως το γκολ στο 94΄άφησε γεύση πικρή στο Αγρίνιο. Συνυπολογίζοντας τον ενθουσιασμό από το οφ σάϊντ γκολ του Εντζενγκέλε (20΄), οι γηπεδούχοι δικαίως νιώθουν πως δεν πήραν ό,τι άξιζαν από το παιχνίδι. Απέναντι στον Παναθηναϊκό που είχε στο πρώτο μέρος καλύτερο τον Μαυρία, τον Κατσουράνη για πρώτη φορά εκτός αγώνα φέτος και τον Κλεϊτον να προσπαθεί χωρίς να υπάρχει σχέδιο ν' ακολουθήσει. Σε σημείο που δεν ξέρεις εάν τελικά ήταν ο καλύτερος ή ο χειρότερος...
Ο Παναιτωλικός χωρίς τους Χαριστέα και Θεοδωρίδη διεκδίκησε από την αρχή τα στάνταρ της απόδοσής του, παίζοντας με καθαρό μυαλό, επιβεβαιώνοντας πως δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για κανέναν μέχρι το τέλος της σεζόν.
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: