Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

ΤΟΧΑσαμε τελείως…!!

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για την τραγική εμφάνιση στην Κέρκυρα και την δικαιολογημένη αγανάκτηση του κόσμου του ΑΡΗ.

ΤΟΧΑσαμε τελείως…
Δεν είναι τυχαίος ο τίτλος. Κάθε άλλο. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι από αυτούς που έχουν συγκεντρώσει ουκ ολίγα πυρά. Οι εμφανίσεις του δεν είναι καλές, αλλά φυσικά δεν είναι ο μόνος. Για την ακρίβεια 1-2 ποδοσφαιριστές έχουν καταφέρει να διασωθεί από το φετινό ναυάγιο του ΑΡΗ με το καράβι να παραμένει ακόμα στην επιφάνεια της θάλασσας, λόγω του αγώνα κυπέλλου με τον Ατρόμητο στις 12 Ιανουαρίου και κάποια ξέμπαρκα βαθμολογικά σωσίβια όπως με τον ΟΦΗ, τον Παναθηναικό ή την Δόξα Δράμας.
Ο ΑΡΗΣ του Πρόμπιερζ αν και μας έδειξε ορισμένα θετικά στοιχεία στην αρχή της παρουσίας του Πολωνού στην ομάδα, επέστρεψε στην εικόνα του ΑΡΗ του Τσιώλη.
Ο ΑΡΗΣ της Κρήτης ή του αγώνα με τον Παναθηναικό αποδεικνύεται ότι ήταν… ένα όνειρο που όμως σβήνει. Δεν είναι εικόνα για τον ΑΡΗ αυτή και δικαιολογημένα ο κόσμος είναι αγανακτισμένος (κι  ο όρος που χρησιμοποιώ είναι επιεικής).
Είναι εμφανέστατο ότι κάτι πρέπει να αλλάξει. Είναι φυσιολογικό ο κόσμος να ζητά τα κεφάλια όλων. Διοίκησης, προπονητή, παικτών. Είναι φυσιολογικό αυτή την στιγμή να ακούγονται και υπερβολές, αλλά την δεδομένη χρονική στιγμή η διοίκηση της ΠΑΕ οφείλει να πάρει τις αποφάσεις της. Οφείλει να αντιδράσει.
Όταν ο ΑΡΗΣ έχει 14 βαθμούς σε 14 παιχνίδια και χάνει από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος (απορίας άξιο είναι ότι η Δόξα πήρε βαθμό στην ΑΕΚ και όχι στο Βικελίδης) η τελική ευθύνη ανήκει σε αυτόν που αποφασίζει ως κεφαλή. Κι είναι εμφανές ότι η διοίκηση της ΠΑΕ δεν πέτυχε στις επιλογές της στο αγωνιστικό, έστω κι αν η αποτυχία οφείλετε στο ότι κάνει ακριβώς το αντίθετο από το οποίο κατηγορούνται άλλοι παράγοντες.
Να δίνει δηλαδή εν λευκώ το τμήμα στον εκάστοτε προπονητή!
 Είναι εμφανέστατο ότι ο ΑΡΗΣ δεν έχει την πολυτέλεια να στερείται βασικότατων ποδοσφαιριστών του όπως ο Καστίγιο (όχι βέβαια με τις εμφανίσεις του φέτος), ο Πρίττας ή ο Παπαστεριανός όταν οι αντικαταστάτες τους δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν. Γιατί είναι ξεκάθαρο ότι δεν ήταν η παρουσία τους το πρόβλημα. Ίσως μάλιστα η παρουσία τους από εδώ και στο εξής να δώσει και την λύση (έστω εν μέρει) στο πρόβλημα.
Θα πρέπει ίσως και ο Πρόμπιερζ να ανακαλέσει ορισμένες από τις σκέψεις του. Όπως και να έχει η διοίκηση πρέπει ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ… ΧΘΕΣ και να ταρακουνήσει-ενισχύσει με κάθε τρόπο, μέσο την ομάδα ότι κι αν συνεπάγεται αυτό.
Πριν ΤΟΧΑσουμε τελείως…
 πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: