Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Χαφ… η αχίλλειος πτέρνα

Η κακή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας υποχρεώνει τους ανθρώπους του Άρη σε δεύτερες σκέψεις για τους "κομμένους" από τον Πρόμπιερζ.

Χαφ… η αχίλλειος πτέρνα
Στην ήττα από την Κέρκυρα δυο πράγματα ήταν και πάλι ορατά δια γυμνού οφθαλμού. Τα πολλά αμυντικά κενά που έφεραν και το γκολ αλλά και τις πολλές ευκαιρίες της Κέρκυρας και φυσικά η αναιμική μεσαία γραμμή.
Η επιμονή του Πρόμπιερζ στον Χουάν Τόχα όσο φιλότιμος και αν είναι ο Κολομβιανός, εκθέτει και τον 39χρονο πολωνό τεχνικό και τον παίκτη που δεν φταίει σε τίποτα αν τα ποδοσφαιρικά του χαρακτηριστικά είναι συγκεκριμένα και περιορίζονται σε κάποιες σίγουρες κοντινές πάσες και μια μαχητικότητα που όμως δεν προσφέρει κάτι στην προώθηση του παιχνιδιού ώστε να φτάσει η μπάλα στους επιθετικούς.
Σε συνδυασμό με την μέτρια χρονιά που κάνει ο Φατί η μεσαία γραμμή των κιτρίνων αποδεικνύεται η αχίλλειος πτέρνα της ομάδας και προφανώς δεν δικαιώνεται ο Πρόμπιερζ από την απόφασή του να στείλει στο… ψυγείο δυο παίκτες όπως ο Πρίττας και ο Παπαστεριανός που ενδεχομένως θα μπορούσαν να δώσουν λύση. Να το θέσουμε λίγο διαφορετικά να θέλετε, να δοκιμαστούν πρώτα και μετά να παρθούν οι όποιες αποφάσεις. allaboutaris com

Δεν υπάρχουν σχόλια: