Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Μερτεσάκερ: «Θέλουμε να παλέψουμε για τον τίτλο»

Με τη φόρα του περσινού φινάλε θέλουν να ξεκινήσουν στο νέο πρωτάθλημα οι παίκτες της Άρσεναλ, με τον Περ Μερτεσάκερ να δηλώνει ότι οι «κανονιέρηδες» θέλουν να αποδείξουν ότι μπορούν επάξια να διεκδικήσουν τον τίτλο. 
Το σύνολο του Βενγκέρ κατέκτησε και το Community Shield με το 1-0 επί της Τσέλσι και ο Γερμανός αμυντικός, αν και έδειξε να γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες που πρέπει να ξεπεράσει μια ομάδα για να φτάσει να διεκδικεί τον τίτλο στην Αγγλία, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την προσπάθεια της ομάδας του με τη νέα αγωνιστική περίοδο...
«Είχαμε καλή προετοιμασία φέτος, πήραμε και το Community Shield, αλλά είναι δύσκολο να κάνει κάποιος εκτίμηση για το νέο πρωτάθλημα. Το Community Shield ήταν ένα καλό τεστ τόσο για εμάς όσο και για την Τσέλσι. Θέλουμε όμως να δούμε πως θα τα πάμε και στο πρωτάθλημα και ξέρουμε ότι για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να κάνουμε πολλά περισσότερα πράγματα από πέρυσι... Η Τσέλσι κατάφερε να επιδείξει σταθερότητα και συνέπεια στα καλά αποτελέσματα, εμείς κάναμε εξαιρετικό φινάλε και θέλουμε τη νέα σεζόν να παλέψουμε για τον τίτλο και να διεκδικήσουμε την κορυφή» ήταν τα λόγια του Μερτεσάκερ. 
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: