Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Ραζνάτοβιτς: «Διαφωνώ με Σπερς για τον Μαριάνοβιτς»

Πόλεμος ετοιμάζεται να ξεσπάσει ανάμεσα στους Σαν Αντόνιο Σπερς και τον μάνατζερ, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, αναφορικά με τη συμμετοχή του Μπόμπαν Μαριάνοβιτς στο Ευρωμπάσκετ.

Ραζνάτοβιτς: «Διαφωνώ με Σπερς για τον Μαριάνοβιτς»
Κρίσιμες είναι οι επόμενες μέρες για την εθνική Σερβίας και τους στόχους της στο προσεχές Ευρωμπάσκετ, καθώς ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς που αποτελεί έναν από τους κορυφαίους σέντερ της γηραιάς ηπείρου δεν μπορεί να συμμετάσχει στη διοργάνωση μετά από σχετική απαγόρευση των Σαν Αντόνιο Σπερς.

Ο ίδιος ο παίκτης θέλει να αγωνιστεί και τις διαπραγματεύσεις με την ομάδα του NBA που διατηρεί τα δικαιώματά του προκειμένου να υπάρξει ανατροπή στην απόφαση θα αναλάβει ο γνωστός ατζέντης, Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Ο Σέρβος μάνατζερ με οργισμένα μηνύματα μέσω Twitter τόνισε ότι διαφωνεί με τη στάση των Σπερς, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα έρθει σε επαφή με τα «σπιρούνια».

«Λοιπόν, για όλους τους άμυαλους, δεν συμφέρει κανέναν να μην αγωνιστεί ο Μπόμπι στο Ευρωμπάσκετ. Διαφωνώ κάθετα με τη γνώμη των Σαν Αντόνιο Σπερς και η απόφασή τους είναι παράλογη.

Προσπαθούμε να αποδείξουμε τα πόδια του είναι τα ίδια όπως πριν από δύο χρόνια και η όποια κόπωση δεν είναι αποτέλεσμα τραυματισμού, αλλά η φυσική κατασκευή ενός ανθρώπου που είναι 2.22». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: