Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Κύριοι, πάρτε παράδειγμα από την Τότεναμ!!

Στην Τότεναμ είναι έξαλλοι με τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Άρσεναλ και διερευνούν τις κασέτες του κλειστού κυκλώματος του σταδίου για να βρουν τους υπαίτιους! Εδώ στην Ελλάδα έχουμε μεν κάμερες, αλλά δεν τις χρησιμοποιούμε ούτε όταν διαλύονται ολόκληρα γήπεδα...
Κύριοι, πάρτε παράδειγμα από την Τότεναμ!
Οι υπεύθυνοι λοιπόν των «πετεινών», εμφανίζονται αποφασισμένοι να φτάσουν το... μαχαίρι στο κόκαλο και να βρουν τους φιλάθλους τους που την Κυριακή κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με την Άρσεναλ, αποδοκίμαζαν τον Αρσέν Βενγκέρ, αλλά και τους οπαδούς των «κανονιέρηδων» που φώναζαν υβριστικά συνθήματα για τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ και την παραλίγο δολοφονία του.

Η διοίκηση της Τότεναμ είναι αποφασισμένη να ερευνήσει το θέμα σε βάθος και έχει κινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να βρεθούν οι οπαδοί που συμμετείχαν. «Αποτελεί πολιτική του συλλόγου να τιμωρεί όσους εμπλέκονται σε τέτοιου είδους κινήσεις», δήλωσε μέλος της διοίκησης των Λονδρέζων στο «Press Association Sport», ενώ αποκάλυψε ότι εξετάζονται, ήδη, οι κασέτες από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: