Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

"Έναν... Σούκερ χρειαζόμαστε"!

Ο τεχνικός της Εθνικής Κροατίας μίλησε για το κρίσιμο ματς της Παρασκευής με την Ελλάδα, ενθυμούμενος το προ 14ετίας ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Γαλλίας και τη νίκη με το γκολ του Νταβόρ Σούκερ, λέγοντας πως και τώρα "θέλουμε έναν Σούκερ"!
"Έναν... Σούκερ χρειαζόμαστε"!
Αναλυτικά:
"Ήταν ένα άσχημα παιχνίδι, αλλά ευτυχώς είχαμε τον Σούκερ και πήραμε τη νίκη με 1-0. Αυτό θα χρειαστούμε και τώρα. Έναν Σούκερ. Ξέρουμε καλά τη σημασία του αγώνα, τι μας περιμένει και είμαι βέβαιος πως έχουμε την εμπειρία, τη γνώση και την ποιότητα να πάρουμε τη νίκη. Παρότι στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί και η πρωτιά, ξέρουμε πως ακόμη και σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος θα έχουμε μπροστά μας τα μπαράζ. Όμως αυτό το ενδεχόμενο δεν μας απασχολεί και θέλουμε την απευθείας πρόκριση.
Εμείς θα είμαστε έτοιμοι για όλα και δεν θα μας βρουν απροετοίμαστους. Στη Λετονία έπαιξαν επιθετικά στην αρχή και έχαναν με 1-0, αλλά όταν γύρισαν στο γνωστό τους σύστημα, ισοφάρισαν. Θα είναι 'καυτή' η ατμόσφαιρα στο γήπεδο, αλλά οι παίκτες μας έχουν συνηθίσει να παίζουν σε γεμάτα γήπεδα και δεν φοβόμαστε το κλίμα. Σεβόμαστε την ελληνική ομάδα. Υπό τις οδηγίες του Φερνάντο Σάντος έχει δώσει 14 παιχνίδια και μετρά 8 νίκες και 6 ισοπαλίες, χωρίς ακόμη να έχει χάσει. Όμως αισιοδοξούμε πως θα επιστρέψουμε με χαμόγελο στην Κροατία".

Δεν υπάρχουν σχόλια: