Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Τέσσερις συλλήψεις στη Βέροια!

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει πως τέσσερις οπαδοί συνελήφθησαν σε έλεγχο που έγινε πριν από τον αγώνα της Βέροιας με την Κέρκυρα εξέδωσε η Αστυνομική Διεύθυνση της Κεντρικής Μακεδονίας.

Τέσσερις συλλήψεις στη Βέροια
Τη σύλληψη τεσσάρων ατόμων κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ της Βέροιας και της Κέρκυρας στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ανακοίνωσε μέσω Δελτίο Τύπου η Γενική Αστυνομική Διεύθυνσης της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Για τους τέσσερις συλληφθέντες σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των νόμων «Περί Αθλητισμού» και «Περί φωτοβολίδων», δεδομένου ότι οι τρεις από αυτούς κατά τη διάρκεια του αγώνα πέταξαν φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

«Συνελήφθησαν χθες (31.03.2013) κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα της Superleague μεταξύ των ομάδων "ΠΑΕ Βέροια" – "ΠΑΕ Κέρκυρα", ο οποίος διεξήχθη στο δημοτικό Στάδιο της Βέροιας, τέσσερις ημεδαποί 22, 22, 29 και 36 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κατά περίπτωση δικογραφία για παράβαση των Νόμων «Περί Αθλητισμού» και «Περί Φωτοβολίδων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: