Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Χωρίς τρεις ο Πανιώνιος!

Χωρίς τον τραυματία Καμπάνταη και τους Τσαμουρλίδη και Ανδράλα, που κρίθηκαν ανέτοιμοι, θα παραταχθεί ο Πανιώνιος στην αυριανή (01/04) αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Σμύρνη.

Χωρίς τρεις ο Πανιώνιος
Χωρίς επιπλέον προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για την αυριανή (01/04) αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Σμύρνη, με την οποία ολοκληρώνεται η 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος άφησε εκτός αποστολής τον Καμπάνταη, που είναι τραυματίας και τους Ανδράλα και Τσαμουρλίδη, που κρίθηκαν ανέτοιμοι, καθώς προέρχονταν από τραυματισμούς.

Μετά τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου και της Κυριακής, οι «κυανέρυθροι» έχουν μεγάλη ευκαιρία να «καθαρίσουν» την υπόθεση παραμονή. Αυτό θα συμβεί αν καταφέρουν να πάρουν τη νίκη, καθώς έτσι θα ξεφύγουν οχτώ βαθμούς από τον Άρη, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Η 20μελής αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Ανέστης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Παντίδος, Κουλουχέρης, Κούρος, Κοντοχρήστος, Ρόκας, Τόσκας, Σάμαρης, Παναγιωτούδης, Μπούζας, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Κολοβός, Αραβίδης, Οκόγιε και Ντούνης. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: