Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Αποκάλυψη… τώρα!!

Μέσα στην εβδομάδα θα ανοίξει τα χαρτιά του ο Δημήτρης Βιντιάδης για την ΑΕΚ, όπως διαρρέεται από το περιβάλλον του. Η αναμονή για Χάρις και… τρόικα.

Αποκάλυψη… τώρα
Εβδομάδα σημαντικών εξελίξεων ελπίζουν στην ΠΑΕ να είναι για την ΑΕΚ αυτή που ξεκίνησε. Από το περιβάλλον του Δημήτρη Βιντιάδη διαρρέεται πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα είναι σε θέση να ενημερώσει επίσημα για τις προθέσεις και τις επόμενες κινήσεις του, στην προσπάθεια να πάρει στα χέρια του την ομάδα.

Από μέρα σε μέρα αναμένεται στην Αθήνα η άφιξη του Κιθ Χάρις. Ο Άγγλος τραπεζίτης βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον 32χρονο εφοπλιστή και περιμένει τις απαντήσεις των συνεργατών του, προκειμένου να γνωρίζει ποιο θα είναι το ακριβές ύψος των κεφαλαίων που θα έχουν στη διάθεσή τους. Με την έλευση του Χάρις στην Αθήνα θα προγραμματιστεί και η συνάντηση με τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Πέτρο Παππά, στην οποία πιθανώς να είναι παρών και ο πρώην τραπεζίτης.

Ένα ακόμη εμπόδιο, που θα ξεπεραστεί οριστικά άμεσα, είναι αυτό του διακανονισμού των οφειλών προς το Δημόσιο. Με την άφιξη της τρόικας στην Αθήνα αναμένεται να εγκριθεί η επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των οφειλομένων των εταιριών σε 48 δόσεις, αν και ο Δημήτρης Βιντιάδης φέρεται να έχει βρει μία φόρμουλα ώστε οι δόσεις να αυξηθούν σε 60 και να μειωθεί η μηνιαία επιβάρυνση για την ΠΑΕ.πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: