Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Μαντζουράκης στο Metropolis: «Δεν μπορεί να καλυφθεί η βαθμολογική διαφορά μεταξύ ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ»

Ο προπονητής της Καλλονής Γιάννης Μαντζουράκης φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», σχολιάζοντας το χθεσινό παιχνίδι της ομάδος του με τον ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας πως ο «Δικέφαλος» ήταν καλύτερος ποιοτικά

Αναλυτικά:


Αρχικά είπε: «Εντάξει μπορεί να μην περίμενα αυτή την εξέλιξη αλλά ο ΠΑΟΚ είχε ξεκάθαρο προβάδισμα. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα καλό ρόστερ και έχει μεγαλύτερο μπάτζετ από όλες τις ομάδες πλην του Ολυμπιακού και είναι λογικό να έχει υψηλούς στόχους. Η διαφορά ποιότητας έκανε την διαφορά»

Για το σημείο που έκρινε το παιχνίδι: «Το γεγονός ότι είχαμε πολλές απουσίες έκρινε πολλά στο παιχνίδι. Τα παιδιά που αγωνίστηκαν προσπάθησαν για το καλύτερο, αλλά η τρικυμία στο χρονικό διάστημα 55-60 έκρινε τα πάντα».

Για την παρουσία του Λούκας: «Ο Λούκας έκανε την διαφορά μέσα στο παιχνίδι. Πραγματικά με εντυπωσίασε με την εμφάνιση του και άλλοι παίκτες έπαιξαν καλά και ο Σαλπιγγίδης και ο Βούκιτς αλλά ο Ισπανός ήταν το κάτι άλλο. Αλλάζει επίπεδο την ομάδα».


Στην συνέχεια ανέφερε: «Δεν έχει καταφέρει να μετατραπεί ο ΠΑΟΚ σε ένα ενιαίο σύνολο. Με ατομικές ενέργειες παικτών προσπαθεί να παίρνει τα ματς, είτε με τον Λούκας, είτε με τον Στοχ, είτε με τον Σαλπιγγίδη. Στο χθεσινό παιχνίδι ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε μια λαβωμένη ομάδα με πολλές απουσίες και παίκτες που έπαιξαν για πρώτη φορά ως βασικοί»

Τέλος αναφέρθηκε στην βαθμολογική εικόνα του πρωταθλήματος: «Δεν πιστεύω πως θα μπορέσει να καλυφθεί η διαφορά μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού. Το θεωρώ πολύ δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο με βάση πάντα την εικόνα ως τώρα. Τις τελευταίες αγωνιστικές βλέπουμε μεσαίες ομάδες να διανύουν καλές μέρες και να ανεβαίνουν βαθμολογικά»Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: