Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Πανέτοιμος ο ΠΑΟΚ!!

Στην Αθήνα βρίσκεται η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Δείτε το video που ανέβασε η ΠΑΕ από την τελευταία προπόνηση.

Πανέτοιμος ο ΠΑΟΚ
Με σκοπό να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις του μετά την ευρεία επικράτηση κόντρα στην Καλλονή, προσγειώθηκε στη Αθήνα η 19μελής αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο γήπεδο του Περιστερίου, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Με την αποστολή της ομάδας την οποία ο Χουμπ Στέφενς είχε ανακοινώσει από τη Δευτέρα και παρότι θα στερηθεί τις υπηρεσίες τριών σημαντικών παικτών θέλει να πάρει τη νίκη στο Περιστέρι για να παραμείνει βαθμολογικά κοντά στον Ολυμπιακό.

Οι παίκτες που επέλεξε ο Ολλανδός τεχνικός είναι οι εξής: Γλύκος, Γιακουμής, Κίτσιου, Λίνο, Τζαβέλλας, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Βίτορ, Κατσικάς, Σκόνδρας, Κάτσε, Τζιόλης, Λάζαρ, Γεωργιάδης, Ολίσε, Λούκας, Βούκιτς, Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης.

Από εκεί και πέρα οι Στοχ, Νίνης και Λόρενς (εκτός αποστολής) περιορίστηκαν σε ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Μετά την προπόνηση η οποία διήρκεσε μία ώρα η αποστολή γευμάτισε στην Τούμπα κι έπειτα αναχώρησε για το αεροδρόμιο.

Εξάλλου, η ΠΑΕ ανέβασε video το οποίο έδειχνε τις προσπάθειες των παικτών κατά την τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το ταξίδι για την Αθήνα.




Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: