Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Κάζης: «Πολύ νωρίς για να κριθεί ο Δώνης»

Ο τέως αντιπρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, Αριστείδης Κάζης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε γι? αυτά που άλλαξαν στον ΠΑΟΚ μετά την έλευση του Σαββίδη αλλά και γι? αυτά που παρέμειναν ίδια. Επίσης αναφέρθηκε στον Δώνη τονίζοντας ότι θα κριθεί στα πλέι οφ και το Κύπελλο.


Γι? αυτά που άλλαξαν στην ομάδα μετά την έλευση του Ιβάν Σαββίδη στην ομάδα:

«Εγώ σκέφτομαι τι έχει αλλάξει μέχρι στιγμής από την ημέρα που μπήκε ο Ιβάν Σαββίδης στον ΠΑΟΚ. Έβαλε 15 εκατ. ευρώ που «ξαλαφρώνουν» τον ΠΑΟΚ και ήρθε ηρεμία για το μέλλον της ομάδας. Ένα άλλο είναι ότι έγιναν έξι μεταγραφές τον Γενάρη. Εκτός του Κατσουράνη οι άλλες έγιναν με μια σχετική καθυστέρηση. Το θέμα είναι ότι πρέπει να περιμένουμε μέχρι να προσαρμοστούν στην ομάδα.

Γι? αυτά που δεν άλλαξαν στην ομάδα:

«Το ρόστερ της ομάδας εδώ και πέντε χρόνια που ήταν ο Ζαγοράκης και ο Σάντος είναι το χειρότερο. Εγώ αυτή τη στιγμή δε ρίχνω ευθύνες στον Σαββίδη απλά λέω τι δεν άλλαξε. Ο Σαββίδης πήρε τον ΠΑΟΚ στις 15 Αυγούστου και αυτό το είχε αποφασίσει πολύ καιρό πριν. Εάν αυτή την εποχή έβαζε 500.000 ευρώ και έκανε δύο σωστές μεταγραφές, θα περνούσε τη Ραπίντ και θα είχε τα έσοδα του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Δώνης πήρε μια ομάδα που υπολειπόταν από τις προηγούμενες. Με Γκαρσία και Λίνο πολύ μεγαλύτερους σε ηλικία. Αν πάρεις τους παίκτες που έφυγαν θα δείτε μια τεράστια διαφορά, Βιτόλο, Κοντρέρας, Βιεϊρίνια, Μουσλίμοβιτς.

Κάτι άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι τα θεσμικά όργανα της ΕΠΟ και της Σούπερ Λιγκ. Δε θα έπρεπε ένα σωματείο σαν τον ΠΑΟΚ να έχει δικούς του ανθρώπους σε αυτά τα όργανα, ώστε να περνάει τις απόψεις του. Είχε ανθρώπους που είτε δεν πήγαιναν ποτέ ή δεν είχαν δικαίωμα ψήφου. Ένας σύλλογος που θέλει να διακριθεί, πρέπει κάτι να κάνει ώστε να έχει τη δική του γνώμη.

Τέλος, για τον Δώνη είπε:

«Είναι ένας προπονητής που είχε τρεις επιτυχημένες τριετίες με Λάρισα και Ατρόμητο. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά αλλά μιλάει και έχει επιχειρήματα και πιστεύω ότι είναι από τους καλύτερους προπονητές στην Ελλάδα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι κάποιοι εκφράζουν τα παράπονα τους στο πρόσωπο του Δώνη. Στα πλέι οφ και στο Κύπελλο θα κριθεί ο Δώνης όχι από τώρα».
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: