Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Γύρισε πίσω το μετάλλιό του ο Γιορντάνοφ!!

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πρόθεση της ΔΟΕ να αποβάλει την πάλη από το πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Βαλεντίν Γιορντάνοφ επέστρεψε το μετάλλιο που κατέκτησε το 1996 στην Ατλάντα!

Γύρισε πίσω το μετάλλιό του ο Γιορντάνοφ!
Ο καθένας με τρόπο του στην οικογένεια της πάλης εκφράζει τη έντονη δυσαρέσκειά του για την διαφαινόμενη αποβολή της πάλης από το πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων, αρχής γενομένης από το 2020.

Η τεράστια μορφή της πάλης και σήμερα πρόεδρος της Βουλγαρικής ομοσπονδίας, Βαλεντίν Γιορντάνοφ με λύπη του παρέδωσε στην ΔΟΕ το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα το 1996.

«Σε ένδειξη διαμαρτυρίας, αποφάσισα να επιστρέψω το χρυσό μετάλλιο που κέρδισα στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα στο 1996, στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή στη Λωζάννη», δήλωσε αρχικά σε μια συγκινησιακά φορτισμένη συνέντευξη και συνέχισε:

«Με αυτή την ενέργεια θέλω να εκφράσω επίσης την αλληλεγγύη μου στα εκατομμύρια αθλητών και φίλων του αθλήματός μας, οι οποίοι και καταδικάζουν την πρόθεση της ΔΟΕ να αποβάλλει την πάλη από τους Ολυμπιακούς Αγώνες».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: