Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό

Κανονικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Έτσι, ο Πορτογάλος αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών στο ντέρμπι της Τούμπας, μετά από απουσία τριών αγώνων της ομάδας του. Στην αποστολή επέστρεψε επίσης ο Πάμπλο Γκαρσία, αφού εξέτισε την ποινή που του, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Μπαλάφας, Σακελλαρίου, Γεωργίου, Αθανασιάδης αλλά και ο Λίνο που ο Χάβος αποφάσισε να τον ξεκουράσει εν όψει των αγώνων με την ΑΕΚ. Πάντως, αξιοσημείωτη είναι η επιλογή του τεχνικού του "Δικέφαλου" να μην συμπεριλάβει στην αποστολή τον Γεωργίου και έτσι να έχει μόνο μία εναλλακτική για τη θέση των μπακ, αυτή του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ.
Απείχε από το πρόγραμμα ο Ίβιτς:

Αξίζει να σημειωθεί ότι από ο Βλάνταν Ίβιτς δεν ακολούθησε το πρόγραμμα των συμπαικτών του για προληπτικούς λόγους το Σάββατο (12/3), αφού το εγχειρησμένο γόνατό του μάζεψε υγρό. Βέβαια, η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία, για αυτό και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους:

Χαλκιά, Κρέσιτς, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Αρίας, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Ετό, Γκαρσία, Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σνάουτνσερ, Βιεϊρίνια και Βιτόλο.


Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: