Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Εκτός αποστολής γιατί χτύπησε συμπαίκτη ο Καμαρά

Ο Ανρί Καμαρά δεν θα ενισχύσει τον Ατρόμητο στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη, καθώς στην τελευταία προπόνηση υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και τέθηκε εκτός πλάνων!

Αφορμή αποτέλεσε ένα δυνατό μαρκάρισμα του νεαρού Αθανασίου στο οικογενειακό δίτερμα, το οποίο έβγαλε εκτός εαυτού τον Σενεγαλέζο επιθετικό. Μάλιστα ο Καμαρά σηκώθηκε και χτύπησε εν ψυχρώ τον συμπαίκτη του! Ήταν μια ενέργεια ασυνήθιστη για τον έμπειρο επιθετικό, η οποία προκάλεσε έκπληξη στους ανθρώπους της ομάδας δεδομένου ότι στη μέχρι τώρα θητεία του στο Περιστέρι δεν είχε δώσει ανάλογα δικαιώματα. Βέβαια ο Γιώργος Δώνης δεν θα μπορούσε να αφήσει ατιμώρητο τον Σενεγαλέζο και με συνοπτικές διαδικασίες τον έστειλε στα αποδυτήρια. Φυσικά του θέματος θα επιληφθεί και η διοίκηση, επιβάλλοντας τσουχτερό πρόστιμο στον παίκτη.

Ως εκ τούτου τη 18άδα για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη αποτελούν οι: Ιτάνζ, Καραγκιολίδης, Νάστος, Σκόνδρας, Μελισσάς, Δάρλας, Ολιβέιρα, Σαμπού, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Σαρμιέντο, Φαβάλι, Μπρίτο, Σαγκανόφσκι, Αναστασάκος, Καραλής, Καραγκούνης, Αθανασίου.

Δεν υπολογίζονταν ούτως ή άλλως οι τραυματίες Μιχαηλίδης και Μπαζίνσκι, καθώς και ο τιμωρημένος Τάτος.


Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος

 




Δεν υπάρχουν σχόλια: