Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Κάτι… ψήνεται στον Ολυμπιακό!

Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρίσκονται οι ιθύνοντες του συλλόγου, αφού έφτασε στην Ελλάδα ο Πιέρ Ισά και παρατηρείται έντονη κινητικότητα για την ενίσχυση της ομάδας.

Κάτι… ψήνεται στον Ολυμπιακό
Στην Αθήνα επέστρεψε σήμερα ο Πιέρ Ισά και ήδη έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως ο Ολυμπιακός ενδέχεται σήμερα να προχωρήσει σε ανακοινώσεις όσον αφορά την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ του.

Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου μετέβη κατευθείαν στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, όπου βρίσκεται ο Χουάνχο Λορένθο και προκύπτει η πληροφορία πως ενδέχεται σήμερα να υπάρξει κάτι… καλό.

Μάλιστα, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να ανακοινωθεί παίκτης ή παίκτες από τους Πειραιώτες.

Σήμερα το πρωί υπήρξε η πληροφορία από την Ολλανδία πως ο Άγιαξ έδωσε άδεια στον Καμερουνέζο αμυντικό χαφ, Έγιονγκ Ένοχ, να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Λίγο αργότερα στην Αγγλία υποστήριζαν ότι εκτός από την Νότιγχαμ Φόρεστ ενδιαφέρον για την απόκτηση του Τζαμέλ Αμπντούν έχουν εκδηλώσει η Φούλαμ και η Σαουθάμπτον.

Στη συνέχεια, ο ιταλικός Τύπος ανέφερε πως υπάρχει εμπλοκή στην μεταγραφή του Λεάντρο Γκρέκο στη Λιβόρνο, αφού ο παίκτης ψάχνει τρόπο για να αποδεσμευτεί από τους Πειραιώτες και να έχει ένα «κέρδος».

Τέλος, στην Τουρκία υποστήριζαν πως είναι σε προχωρημένο στάδιο οι διαπραγματεύσεις των νταμπλούχων Ελλάδας με τον Γιόχαν Ελμάντερ και η διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι της τάξεως του μισού εκατ. ευρώ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: