Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Μπορεί να είναι η έκπληξη αν...!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τις αγωνιστικές αρετές του Ρισβάνη και τονίζει πως αν συνεχίζει έτσι μπορεί να αποτελέσει την... έκπληξη της χρονιάς στον Παναθηναϊκό!
Από το φιλικό με τον Ηρακλή Ψαχνών δεν μπορείς να μείνεις σε πολλά πράγματα. Γενικά τα φιλικά για μένα δεν είναι για να βγάζεις συμπεράσματα. Εκεί που θέλω να σταθώ είναι στο γεγονός, ότι κάθε παιχνίδι που περνάει, όλο και πιο πολλά υποσχόμενος μοιάζει ο νεαρός στόπερ Ρισβάνης.
Δεν είναι απλά ένα στόπερ, που πάει με ορμή στην μπάλα, που δίνει ύψος στην άμυνα, είναι ένα στόπερ, που παρά την απειρία του κατεβάζει μπάλα και κάνει παιχνίδι από πίσω. Στο παιχνίδι με τον Ηρακλη Ψαχνών έκανε μία κίνηση, πίβοτ, που πολλοί επιθετικοί θα την ζήλευαν και έβγαλε μία καταπληκτική ασίστ στον Δώνη, που με υπέροχο τρόπο-επίσης- σκόραρε. Στο προηγούμενο φιλικό επίσης με την Γάνδη ο Ρισβάνης έβγαλε άλλη μία ασίστ στον Γιαννιτσάνη , που σκόραρε.
Σαφέστατα ο Ρισβάνης έχει πολλά ψωμιά να φάει ακόμα, για να πεις ότι είναι έτοιμος να παίξει. Το πρώτο πράγμα, που κάνει μπαμ ότι χρειάζεται είναι ενδυνάμωση. Υψος έχει, στην  δύναμη υστερεί με βάση το ύψος του. Στην μπάλα πάει  , δουλειά θέλει στο να διαβάζει την φάση και να είναι στην θέση που πρέπει την ώρα που πρέπει.
Ολα αυτά χρειάζονται βελτίωση, αρκεί στον Παναθηναϊκό να έρθει ένας στόπερ έμπειρος με προσωπικότητα, που θα μάθουν από αυτόν πολλά και ο Ρισβάνης και ο Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος είναι φυσικά πιο έτοιμος, αλλά έχει και αυτός να μάθει. Από όλους τους νέους μέχρι τώρα στα φιλικά πάντως αυτός, που δείχνει σε κάθε ματς και καλύτερος είναι ο Ρισβάνης.
Και αν συνεχίσει έτσι μπορεί να αποδειχθεί και η έκπληξη της χρονιάς.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: