Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Σόφο τέλος από την Εθνική!!

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, o Σοφοκλής Σχορτσανίτης προφασίστηκε πρόβλημα τραυματισμού και... αυτο-αποκλείστηκε από την Εθνική Ελλάδος.
Ο Σοφοκλή Σχορτσανίτης δεν πρόκειται να δώσει το παρών στο Καρπενήσι για την προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδος ενόψει Eurobasket και λογικά δεν θα βρεθεί στη Σλοβενία. Ο σέντερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ εδώ και δύο μέρες κυκλοφορούσε πως θα επικαλεστεί πρόβλημα τραυματισμού, όπως και έγινε, με αποτέλεσμα να θέσει τον εαυτό του εκτός της γαλανόλευκης.
Αλλωστε δεν είναι τυχαίο το δημοσίευμα για νέα διαρρροή παρότι στην ανακοίνωσης της ΕΟΚ γίνεται λόγος για πρόβλημα στον τετρακέφαλο. Μπορεί να μην υπάρχει ακόμα το επίσημο τέλος, αλλά η μπασκετική πιάτσα βούιζε τα τελευταία 24ωρα για τον... αυτοαποκλεισμό του πρώην άσου του Παναθηναϊκού και πολύ δύσκολα θα υπάρξει επιστροφή Σχορτσανίτη στην Εθνική. Ήδη στην θέση του κλήθηκε ο Βασίλης Καββαδάς.
Οσον αφορά την περίπτωση του Νικ Καλάθη περιμένουν τις εξελίξεις. Ο νεαρός πλέι μέικερ έχει ζητήσει επιπλέον άδεια για να παρουσιαστεί αργότερα στις προπονήσεις, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει σύγκληση απόψεων, κάτι που δύσκολα θα συμβεί.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομοσπονδίας:
Η Εθνική Ανδρών θα αρχίσει την προετοιμασία της στο Καρπενήσι, ενόψει της συμμετοχής στο Ευρωμπάσκετ 2013, χωρίς τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Στις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι έχει έναν τραυματισμό στον τετρακέφαλο και θα απουσιάσει από το πρώτο στάδιο. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί στην πορεία της προετοιμασίας. Στη θέση του κλήθηκε ο Βασίλης Καββαδάς.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: