Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Μελισσανίδης: «Να θυμάστε πως η ΑΕΚ είναι μεγάλη»

Στην πρώτη προπόνηση της νέας ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν θα μπορούσε να είναι απών. Όχι μονάχα για να την παρακολουθήσει, αλλά για να δώσει από νωρίς και το… στίγμα του στους παίκτες.

Μελισσανίδης: «Να θυμάστε πως η ΑΕΚ είναι μεγάλη»
Το πού ήρθαν (στους νεότερους) και το πού έμειναν (στους πιο παλιούς) φρόντισε να υπενθυμίσει από την πρώτη μέρα ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ βρέθηκε κανονικά στα Σπάτα για να παρακολουθήσει την παρθενική προπόνηση της σεζόν, ωστόσο δεν παρέλειψε να πει δυο λόγια στους παίκτες πριν την έναρξή της.

Αφού αποθεώθηκε λοιπόν από τον κόσμο κατά την άφιξή του στις εγκαταστάσεις και λίγο πριν οι «κιτρινόμαυροι» βγουν στον αγωνιστικό χώρο, ο «τίγρης» βρέθηκε στα αποδυτήρια. Κι αφού ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια καλή χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς, τους είπε χαρακτηριστικά:

«Κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα σήμερα και χρειάζεται δουλειά και υπομονή για να ξαναφέρουμε την ΑΕΚ ψηλά. Θέλω να θυμάστε συνεχώς πως αυτή η ομάδα -είτε παίζει στη δεύτερη, είτε παίζει στην τρίτη κατηγορία- παραμένει τεράστια. Σύντομα θα είμαστε ξανά εκεί που μας αξίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: