Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Tέλος η ΑΕΛ απο τη Football league!!

Δύσκολη ως απίθανη χαρακτηρίζεται η συμμετοχή της ΑΕΛ στο νέο πρωτάθλημα της Football League με  τα υπάρχοντα δεδομένα.Δεν κατέθεσαν φάκελο οι «βυσσινί», δύο τα σενάρια για το μέλλον του συλλόγου.
Οριστικά φαίνεται πως τελειώνει το σενάριο για συμμετοχή της Λάρισας στη B΄ Εθνική της νέας χρονιάς. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες οι ιθύνοντες των «βυσσινί» δεν θα καταθέσουν φάκελο προκειμένου να πάρουν αδειοδότηση.
Ο λόγος της συγκεκριμένης απόφασης που θεωρείται ειλημμένη  δεν είναι άλλος από το ότι ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου Κώστας Πηλαδάκης δεν θεωρεί βιώσιμο το χρέος των 7,5 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ΠΑΕ όωπς αναφέραμε και πιο πάνω να μην καταθέσει φάκελο προκειμένου να εξασφαλίσει την αδειοδότηση για το νέο πρωτάθλημα.
Η αρνητική αυτή εξέλιξη αναμένεται να επηρεάσει κατά πολύ το πλάνο των δύο ομίλων που θα αποτελούνται από 14 ομάδες, κάτι που θα ξεκαθαρίσει όπως όλα δείχνουν στο Δ.Σ.της Ένωσης Β΄-Γ΄ Εθνικής όπου και θα αποφασιστεί η οριστική μορφή της Football League της νέας σεζόν.
Όσονα αφορά τα σενάρια της επόμενης μέρας για την «βασίλισσα του κάμπου» αυτά είναι δύο. Το ένα κάνει λόγο για συμφωνία με τη Βέροια και αναμένεται να παρουσιαστεί σύντομα, ενώ το δεύτερο έχει να κάνει με τον υποβιβασμό της ομάδας στη Γ΄ Εθνική και την ανάληψη της διοίκησης από το νέο διοικητικό σχήμα που θα προκύψει στις εκλογές της Ερασιτεχνικής την 1η Αυγούστου.
Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε πως όπως έγινε γνωστό από την ΕΠΟ οι ομάδες που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική θα πρέπει να το κάνουν μέχρι τις 31 Ιουλίου. Τα χαρτιά τα οποία χρειάζονται για να γίνει αυτό  είναι η σχετική  δήλωση, το παράβολο των 500 ευρώ και το παραχωρητήριο για το γήπεδο που θα χρησιμοποιείται ως έδρα.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: