Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

To «αλλά» του Ομπράντοβιτς!!!

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς χαρακτήρισε τη Μπαρτσελόνα καλύτερη από πέρυσι και μεγάλο φαβορί για το Final Four, αλλά ξεκαθάρισε πως, όταν έρθει η ώρα, ο Παναθηναϊκός θα παλέψει, όπως μόνο αυτός ξέρει.
«Είχα πει πως θα ήταν "τελικός" απόψε, παιχνίδι ζωής ή θανάτου. Πάντα έχουμε καλές απαντήσεις σ' αυτές τις περιπτώσεις. Πιστεύω ότι στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε τι θέλαμε από το ματς. Είμαι ευχαριστημένος, αμυντικά πρώτα απ' όλα. Όλοι οι παίκτες ήταν έτοιμοι να παίξουν, είχαν συγκέντρωση και κίνητρο. Είναι στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Το παιχνίδι του Καλάθη είναι παράδειγμα για το πώς πρέπει να παίζει κάποιος. Ήταν εξαιρετικός αμυντικά κι επιθετικά, όπως όλοι» είπε αρχικά για τη νίκη επί της Ουνικάχα.

Στη συνέχεια, αφού πρώτα παραδέχθηκε πως «δεν έχω ιδέα τι έγινε στο Βίλνιους», είπε στη συνέχεια σχετικά με την αντίπαλο της ομάδος του στα playoffs: «Έχουμε χρόνο να δούμε για τη Μπαρτσελόνα. Έχει το σεβασμό μας, είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης. Έχει πια τον Πέροβιτς και τον Ινγκές, είναι καλύτερη από πέρυσι. Το καλοκαίρι όλες οι ομάδες άλλαξαν ρόστερ, εκτός από τη Μπαρτσελόνα. Είναι το μεγάλο φαβορί για το Final Four, αλλά έχουμε χρόνο για να προσπαθήσουμε να παλέψουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: