Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Χωρίς Πάμπλο Γκαρσία η προπόνηση

Στην Μαδρίτη ταξίδεψε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Πάμπλο Γκαρσία, προκειμένου να ανανεώσει το διαβατήριό του και αναμένεται να επιστρέψει την Κυριακή ή την Δευτέρα. Ο Ουρουγουανός μέσος είναι τιμωρημένος στα δύο προσεχή παιχνίδια της ομάδας του, με την ΑΕΚ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ και με τον Εργοτέλη την προσεχή Τετάρτη στην Τούμπα, και, εκμεταλλευόμενος αυτή την ευκαιρία, ταξίδεψε στην Ισπανία για να λύσει την διαδικαστική αυτή εκκρεμότητα.
Το πρόγραμμα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την ΑΕΚ συνεχίζεται σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο, με την επιλογή των 18 παικτών της αποστολής, μέσα στους οποίους φυσικά δεν θα είναι -εκτός από τον Γκαρσία- και οι αποβληθέντες την περασμένη Τετάρτη Ιβιτς και Λίνο, ενώ απών θα είναι και ο τραυματίας Βιεϊρίνια. Ο Μάκης Χάβος προσανατολίζεται να επαναφέρει στην άμυνα τον Βραζιλιάνο Ετο, αντί του συμπατριώτη του Λίνο, τον Ελ Ζαρ αντί του Κουτσιανικούλη, τον Φωτάκη αντί του Ιβιτς, ενώ γεννάται θέμα με το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον Γκαρσία, και το οποίο αναζητείται μεταξύ των Μπαλάφα και Αρίας. Οι αυριανές τελικές δοκιμές θα δείξουν.
Τη θέση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ορίστηκε να καταλάβει ο σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιώργος Μιχαηλίδης. Η θέση παρέμενε κενή από την παραίτηση του Ηλία Βιολίδη και ως τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: