Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Δεν κρατιέται ο Γκιγκς!

Έτοιμος να γίνει απόλυτος ρέκορντμαν συμμετοχών στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Ράιαν Γκιγκς, ο οποίος δεν βλέπει την ώρα για το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ στο “Anfield”.

«Είναι μεγάλη η αντιπαλότητα με τη Λίβερπουλ. Η μεγαλύτερη μάχη στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Ο λόγος, είναι απλός. Είμαστε οι δύο πιο επιτυχημένες ομάδες και το πάθος μας περισσεύει. Η ιστορία των δύο συλλόγων, είναι τεράστια», εξήγησε ο Ουαλός «γερόλυκος» των βρετανικών γηπέδων.

Κόντρα στην Τσέλσι έπιασε τις 606 εμφανίσεις σε επίσημα παιχνίδια με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων», ισοφαρίζοντας τον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον τον οποίο -εφόσον αγωνιστεί το μεσημέρι της Κυριακής- θα τον ξεπεράσει.

«Είναι πάντα ένα ξεχωριστό παιχνίδι αυτό με τη Λίβερπουλ. Είναι το μοναδικό που παίρνεις τη μεγαλύτερη ικανοποίηση, όταν ακούγεται το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και έχεις κατακτήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Αυτό, γιατί αντιμετωπίζεις έναν τεράστιο σύλλογο, με μεγάλη ιστορία και εκπληκτικούς οπαδούς. Είναι μια ξεχωριστή στιγμή και ειδικά, όταν παίρνεις τη νίκη σε αυτό το σπουδαίο ντέρμπι», δήλωσε ακόμη ο σπουδαίος άσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: