Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΠΑΟΚ-Την... κοπάνησε ο Γκρέι, απών ο Ντόζιερ!

Τα προβλήματα στον ΠΑΟΚ δεν έχουν τελειωμό! Δεν έφτανε η αποχή των παικτών ήρθε να προστεθεί και η αναπάντεχη αποχώρηση του Τζάστιν Γκρέι…
Μπορεί πριν από μερικές μέρες να δήλωνε ότι «στόχος μας είναι η 3η θέση» αλλά το μεσημέρι της Παρασκευής έγινε άφαντος. Ο Αμερικανός γκαρντ έφυγε χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν, με προορισμό το Ορλάντο!
Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι υπάρχουν καθυστερήσεις στις οφειλές της διοίκησης, αν και στους ξένους τα χρωστούμενα δεν ήταν τόσα, όσα στους Ελληνες. Επιπλέον επιθυμούσε μετρητά, ενώ η ΚΑΕ ΠΑΟΚ του είχε δώσει επιταγές.
Ακόμα παραμένει άγνωστο αν θα κινηθεί η ομάδα για την αντικατάστασή του, κάτι που θα αποφασιστεί μέσα στις επόμενες μέρες. Το σίγουρο είναι ότι η αποχώρηση του Γκρέι δένει… χειροπόδαρα τον Σούλη Μαρκόπουλο, ο οποίος βλέπει τον έναν παίκτη μετά τον άλλον να αποχωρεί από το ρόστερ…

Απών από την προπόνηση ο Ντόζιερ

Τα προβλήματα για τον ΠΑΟΚ δεν σταματάνε στον Γκρέι, καθώς ο Ρόμπερτ Ντόζιερ απείχε από την σημερινή (4/3) προπόνηση του «δικεφάλου»!
Οσον αφορά τον Αμερικανό φόργουορντ, οι πληροφορίες τον θέλουν να βρίσκεται ακόμη στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο και αυτό το περιστατικό είναι ενδεικτικό της πολύ άσχημης κατάστασης που βιώνει ο μπασκετικός ΠΑΟΚ.

Ετσι, ο μοναδικός Αμερικανός που έδωσε το παρών στην προπόνηση της Παρασκευής (4/3), ήταν ο Ρόουλ Μάρσαλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: