Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Στηρίζουν Ταχτσίδη, Τότι και Μπαλντίνι!!

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης αποδοκιμάστηκε έντονα από τους οπαδούς της Ρόμα, όταν μπήκε αλλαγή στην θέση του Ντανιέλ Ντε Ρόσι, αλλά τόσο ο Φραντσέσκο Τότι, όσο και ο Φράνκο Μπαλντίνι στέκονται στο πλευρό του Έλληνα παίκτη.
Ο «καπιτάνο» της ιταλικής ομάδας τόνισε στην προσωπική του ιστοσελίδα πως όλοι θα πρέπει να είναι ενωμένοι στις τάξεις των «τζιαλορόσι» και οι οπαδοί της Ρόμα να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη της ομάδας στο επόμενο παιχνίδι της, που είναι ο επαναληπτικός αγώνας Κυπέλλου με την Ίντερ (24/1).
«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι την Τετάρτη θα δώσουμε το μάξιμουμ και είμαι σίγουρος ότι δεν θα μας λείψει η υποστήριξη των οπαδών... επειδή μπροστά στα εμπόδια είναι αναγκαίο να είμαστε όλοι ενωμένοι: ομάδα, διοίκηση και οπαδοί. Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα χωρίς φόβο, είμαστε η Ρόμα και πρέπει να το δείξουμε. Είμαι σίγουρος ότι το Ολίμπικο θα αποτελέσει τον 12ο παίκτη μας, τον πιο δυνατό.
Θέλω να δώσω μία αγκαλιά στον Taxi (σ.σ. Ταχτσίδη)... επειδή η δικιά του δύσκολη στιγμή είναι και δικιά μας δύσκολη στιγμή. Όταν θα κληθείς να παίξεις, ξέρω ότι θα χειροκροτηθείς επειδή φοράς τη τζαλορόσα φανέλα, συνεπώς είμαστε όλοι ένα μόνο πράγμα... Ρόμα!», έγραψε ο Τότι.
Παράλληλα στο θέμα τοποθετήθηκε και ο γενικός διευθυντής των Ρωμαίων, Φράνκο Μπαλντίνι, που είπε στην ιταλική τηλεόραση: «Πιστεύω ότι ο Ταχτσίδης κατά κάποιο τρόπο είναι θύμα αυτής της διαμάχης, η οποία είχε ξεκινήσει πριν ο Ζέμαν τον βάζει στη θέση του Ντε Ρόσι. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, που δεν ήταν ποτέ σε θέση να αποδείξει αυτό. Λόγω και της ευθύνης που έχει πλέον στην ομάδα μας».
πηγή: gazzetta.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: