Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

«Αξίζει να ανανεώσει ο Τότι»

Τη βεβαιότητα πως ο Φραντσέσκο Τότι θα επεκτείνει το συμβόλαιό του με τη Ρόμα, εξέφρασε ο Γενικός Διευθυντής των «τζαλορόσι», Φράνκο Μπαλντίνι, μιλώντας σε εκπομπή της «Rai».

«Αξίζει να ανανεώσει ο Τότι»
Τον περασμένο Σεπτέμβριο συμπλήρωσε το 36ο έτος της ηλικίας του, η απόδοσή του, όμως, δεν παρουσιάζει καμία κάμψη. Αντίθετα, ο Φραντσέσκο Τότι μοιάζει με το κρασί, αφού όσο παλιώνει, γίνεται όλο και καλύτερος. Τόσο, που είναι σίγουρο πως θα κληθεί από τη διοίκηση της Ρόμα για να συζητήσει την επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2014. Αυτό αποκάλυψε ο Γενικός Διευθυντής των «τζαλορόσι», Φράνκο Μπαλντίνι, μιλώντας σε εκπομπή της «Rai».

«Ο Φραντσέσκο αποδεικνύει καθημερινά πως αξίζει την επέκταση του συμβολαίου του. Κάθε φορά που τον βλέπω να αγωνίζεται, βεβαιώνομαι πως δικαιούται να υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο. Δεν θα πρόκειται για… χάρη της ομάδας προς τον παίκτη - σημαία της. Ο ίδιος ο Τότι μας υποχρεώνει να του ανανεώσουμε το συμβόλαιο με την απόδοσή του», σχολίασε χαρακτηριστικά ο παράγοντας της Ρόμα.

Η ανανέωση, ωστόσο, του συμβολαίου του Τότι, δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητες της διοίκησης. «Το συμβόλαιο του Τότι λήγει το καλοκαίρι του 2014. Συνεπώς υπάρχει πολύς χρόνος για να συζητήσουμε με τον παίκτη μας και να συμφωνήσουμε να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας. Κάτι που, είμαι βέβαιος, πως θα γίνει χωρίς πρόβλημα», σημείωσε ο Φράνκο Μπαλντίνι.

Να σημειωθεί πως ο αρχηγός της Ρόμα θα είναι 38 ετών το καλοκαίρι του 2014, κάτι που σημαίνει πως, αν επεκτείνει το συμβόλαιό του, δεν αποκλείεται να γιορτάσει τα 40α γενέθλιά του εντός του γηπέδου.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: