Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

«Καλύτερος παίκτης ο κόσμος μας»

Την κρισιμότητα του ημιτελικού του Κυπέλλου Ιταλίας κόντρα στην Ίντερ, παραδέχτηκε σε συνέντευξή του ο Φραντσέσκο Τότι, ζητώντας, παράλληλα, τη βοήθεια του κόσμου.

«Καλύτερος παίκτης ο κόσμος μας»
Θέλει να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας και να διεκδικήσει το τρόπαιο, εξασφαλίζοντας, παράλληλα τη συμμετοχή της στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης περιόδου. Για να γίνει αυτό, όμως, η Ρόμα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ίντερ, κάτι που μπορεί να γίνει αν ο κόσμος της ομάδας προσφέρει τη δική του βοήθεια. Αυτό φάνηκε από τις δηλώσεις που έκανε την παραμονή του αγώνα ο αρχηγός των «τζαλορόσι», Φραντσέσκο Τότι.

«Είμαι σίγουρος πως οι οπαδοί μας θα αποτελέσουν τον 12ο και καλύτερό μας παίκτη. Χρειαζόμαστε τη βοήθειά τους για να αποκλείσουμε την Ίντερ, μια μεγάλη ομάδα, που θα κάνει τα πάντα για να μας νικήσει. Όταν ο στόχος είναι μεγάλος και ο αντίπαλος δυνατός, πρέπει όλοι να είναι ενωμένοι. Οι παίκτες, οι προπονητές, η διοίκηση και ο κόσμος. Απαιτείται, λοιπόν, να είναι ενωμένος και ο κόσμος στον κοινό μας στόχο. Την πρόκριση», τόνισε ο Τότι.

Από τα λόγια του προκύπτει πως επιθυμεί να προκριθεί στον τελικό και να διεκδικήσει το τρόπαιο. «Ο αγώνας με την Ίντερ θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της ομάδας μας. Αν προκριθούμε στον τελικό, θα διεκδικήσουμε ένα τρόπαιο. Όλοι καταλαβαίνουν πόσο σημαντικό είναι να κατακτάς τίτλους. Αλλά υπάρχει και το ζήτημα της συμμετοχής μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου. Περνώντας στον τελικό, θα εξασφαλίσουμε, εκτός απροόπτου, της έξοδό μας στο Γιουρόπα Λιγκ. Κάτι που όλοι θέλουμε πολύ», σημείωσε ο Φραντσέσκο Τότι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: