Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Στα χέρια του Λάσκαρη η ΚΑΕ Άρης!

Μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης είναι πλέον ο Νίκος Λάσκαρης που ανέβασε το ποσοστό των μετοχών του στο 56% και προχωρά για ακόμη μεγαλύτερο μερίδιο. Δεδομένη η παραμονή Πρίφτη.

Στα χέρια του Λάσκαρη η ΚΑΕ Άρης
Απόλυτο αφεντικό στην ΚΑΕ Άρης είναι πλέον ο Νίκος Λάσκαρης. Μετά από συνάντηση που έγινε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης και ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, ο επενδυτής απέκτησε ένα επιπλέον 15% των μετοχών κι ανέβασε το μερίδιό του στο 56%, έχοντας πλέον το πλειοψηφικό πακέτο. Μάλιστα σταδιακά και μέσω αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ θα αποκτήσει το υπόλοιπο 34%, ενώ το 10% κατέχει σταθερά ο Ερασιτέχνης.

Μέσα στη μέρα αναμένονται οι ανακοινώσεις. Ο Λευτέρης Αρβανίτης θα παραμείνει στη θέση του προέδρου, ενώ το νέο ΔΣ θα είναι εννιαμελές και σε αυτό θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο Νίκος Λάσκαρης και η σύζυγός του.

Τις επόμενες μέρες θα γίνουν συζητήσεις για το σχεδιασμό της νέας σεζόν. Η παραμονή του Δημήτρη Πρίφτη πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Άλλωστε ενεργοποιήθηκε όρος αυτόματης ανανέωσης από τη στιγμή που η ομάδα μπήκε στην τετράδα, ενώ είναι πιθανό να γίνει συζήτηση για επέκταση συνεργασίας, καθώς υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση για τη δουλειά του.

Το μπάτζετ εκτιμάται πως θα είναι στο 1 εκατ. ευρώ, δίχως να υπολογίζονται τα χρέη, που θα αναλάβει να καλύψει ο μεγαλομέτοχος. Πολλά θα εξαρτηθούν από το τι θα συμβεί με τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ, που δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο παραμονής, ωστόσο μοιάζει το λιγότερο πιθανό σενάριο. Οι «κίτρινοι», παράλληλα, περιμένουν ενημέρωση από την Ευρωλίγκα για το αν θα λάβουν μέρος στο Eurocup μέσω wild card. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: