Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Έσπασε με «σκούπα» την παντοκρατορία!!

Σάρωσε τα πάντα! Μετά την Αδριατική Λίγκα και το Κύπελλο, ο Ερυθρός Αστέρας επέστρεψε στην κορυφή της Σερβίας, επικρατώντας 58-54 της Παρτιζάν, η οποία παρέδωσε τα σκήπτρα ύστερα από 13 σερί χρόνια!

Έσπασε με «σκούπα» την παντοκρατορία!

Ο Ερυθρός Αστέρας σάρωσε τα πάντα φέτος στο διάβα του κι έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο μια «μεγάλη» σεζόν! Μετά, λοιπόν, την κατάκτηση της Αδριατικής Λίγκας και του Κυπέλλου, οι ερυθρόλευκοι σήκωσαν και το πρωτάθλημα στην χώρας τους, επικρατώντας 58-54 της Παρτιζάν και κάνοντας το 3-0 στη σειρά των τελικών.

Η ομάδα του Ράντονιτς που έχανε στο ημίχρονο με 9 πόντους (28-37), ανέβασε στροφές στην επανάληψη και με τον κόσμο στο πλευρό της έφτασε στην κατάκτηση του 16ου πρωταθλήματος της ιστορίας της (μετρούν κι αυτά επί Γιουγκλοσλαβίας) και πρώτου μετά το 1998, αφήνοντας την αιώνια αντίπαλο στη δεύτερη θέση, ύστερα από 13(!) σερί χρόνια που σήκωνε τον τίτλο.

Πρώτοι σκόρερ για τους νέους πρωταθλητές οι Λάζιτς και Μίτροβιτς που είχαν 13, ενώ ο Γουίλιαμς μοίρασε 5 ασίστ σε ένα γενικά μέτριο παιχνίδι. Από πλευράς ηττημένων που έπαιρναν τα πρωταθλήματα κάθε χρόνο απ' το 2002 μέχρι και σήμερα, 17 είχε ο Μιλουτίνοβιτς, με τον Άντριτς να προσθέτει άλλους 9. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: