Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Αυτή είναι η «Petit Chateau»

Μπορεί να μη διαθέτει ιστοσελίδα, ούτε καν email επικοινωνίας όμως η «Petit Chateau SRL» υφίσταται και στο διαδίκτυο.
Αυτή είναι η «Petit Chateau»
Μη φανταστείτε όμως ότι υπάρχει και πληθώρα πληροφοριών παρά μόνο μία. Εταιρεία real estate διαβάζει κάποιος στο «ψαχτήρι», στη μοναδική καταχώρηση που υπάρχει.
Επιπλέον, τα μόνα που στοιχεία που δίνονται είναι η διεύθυνσή της. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Σύμφωνα λοιπόν με τη συγκεκριμένη πηγή πληροφόρησης από το διαδίκτυο, η ιταλική εταιρεία με τη γαλλική ονομασία εδρεύει στην οδό Μπερναρντίνο 8 στην πόλη Κιάρι της Ιταλίας. Ταχυδρομικός κώδικας 25032.
Η «Εξέδρα» ξετυλίγοντας το κουβάρι με τους επίδοξους επενδυτές στην ΑΕΚ, με τους οποίους μάλιστα οι Κιτρινόμαυροι έχουν έλθει σε προφορική συμφωνία, σας παρουσιάζει το όλο project αλλά και το ποιος είναι ο άνθρωπος που θέλει να επενδύσει.
Η κατασκευαστική εταιρεία Petit Chateau ανήκει σ’ έναν αρχιτέκτονα πολυτελών κατοικιών ονόματι «Mario». Αυτό είναι το μικρό του όνομα χωρίς να είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε και το επώνυμό του. Πρόκειται για έναν άνθρωπο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει κατασκευαστική δράση, μεταξύ άλλων χωρών και στη Ρωσία (εξ ου και τα ρωσικά κεφάλαια). Η δραστηριότητά του όμως φθάνει και στη Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα στην Ουρουγουάη. Μέχρι στιγμή η ιστορία μας εξαντλείται σε θέματα καθαρά… κατασκευαστικά.
Ο «Μάριο» σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες που καταφέραμε να αποκομίσουμε όλο αυτό το διάστημα έχει αναπτύξει σχέσεις με έναν Σέρβο μάνατζερ, ο οποίος είναι αυτός που του… πέταξε και την ιδέα να εμπλακεί εμμέσως και στα ποδοσφαιρικά δρώμενα. Δεν αποκλείεται μάλιστα, αυτός να είναι ο Ζόραν Τέρζιτς, που ήταν παρών στις δια ζώσης επαφές με τον Σταύρο Αδαμίδη στις αρχές της εβδομάδας. Σ’ αυτές επίσης συμμετείχε και ακόμη ένας εκπρόσωπος ποδοσφαιριστών, ο Ουρουγουανός Ομάρ Μεντίνα.
Σιγά σιγά έρχεται και δένει το γλυκό και από Ουρουγουάη μεριά, αν και ο τελευταίος περνάει τα τελευταία 5-6 χρόνια αρκετά μεγάλα διαστήματα και στην Ελλάδα.
Οι εν λόγω μάνατζερ λοιπόν έπειτα από πρέσινγκ φέρεται να έπεισαν τον αρχιτέκτονα να εμπλακεί και στο αθλητικό μάνατζμεντ. Η ιδέα τους εξαιρετικά απλή. Βάζεις τα χρήματα και εμείς φροντίζουμε να βρούμε τους παίκτες, οι οποίοι αγωνιζόμενοι σε μια ευρωπαϊκή ομάδα θα αποκτήσουν μεταπωλητική αξία. Με βάση πάντα το αρχικό προσχέδιο η αγορά μετοχών δεν αποτελεί πρώτιστο μέλημά τους όσο, όπως αναφέραμε, η εύρεση μιας… βιτρίνας στην οποία και θα παρελαύνουν τα «φυντάνια» τους.
Πηγή: Εξέδρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: