Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Στο φως των προβολέων!!

Στα γνώριμα ανταγωνιστικά επίπεδα κινήθηκαν οι οδηγοί της Red Bull Racing στις δύο πρώτες περιόδους ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής στο Grand Prix της Σιγκαπούρης.
Στο φως των προβολέων
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ, που προσπαθεί να ανακηρυχθεί ξανά παγκόσμιος πρωταθλητής από τον 14ο μόλις αγώνα της σεζόν, σημείωσε την καλύτερη επίδοση στην απογευματινή περίοδο, αποδεικνύοντας πως θα είναι και αυτό το Σαββατοκύριακο το μεγάλο φαβορί. Όσο για τον Μαρκ Γουέμπερ, σημείωσε παραπλήσιες επιδόσεις.
«Είναι μία απαιτητική πίστα, με τις θερμοκρασίες μέσα στη στολή μας να φτάνουν πολύ ψηλά αλλά εκτός αυτού, πρέπει να διατηρείς μόνιμα την αυτοσυγκέντρωσή σου! Είναι μία από τις δυσκολότερες πίστες, σε ότι αφορά το πνευματικό κομμάτι της προσπάθειας. Παρ’ όλα αυτά, μου αρέσει, αν και είμαι σίγουρος πως βγαίνοντας από το μονοθέσιο, κανείς δεν είναι στην κατάσταση που ήταν πριν μπει σε αυτό. Δουλέψαμε πάνω στο στήσιμο του μονοθεσίου μας αν και οι βασικές προεπιλογές μας δεν ήταν κακές. Πρέπει όμως να βελτιωθούμε κι άλλο αύριο. Οι διαφορές είναι μικρές», δήλωσε ο νεαρός Γερμανός οδηγός.
Από την πλευρά του, ο Γουέμπερ δήλωσε: «Δεν τα πήγαμε κι άσχημα. Πρέπει να βρω λίγη ακόμα ταχύτητα αλλά με λίγη μόνο δουλειά, νομίζω πως μπορούμε να βρούμε τις ιδανικές ρυθμίσεις για αύριο. Ο Φέτελ τα πάει μια χαρά, άρα πρέπει να βρω που χάνω σε σχέση με εκείνον και να καλύψω τη διαφορά. Στην πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών, είχα ένα μικρό ατύχημα. Νόμιζα πως ο Γκλοκ με άφηνε να περάσω αλλά εκείνος δεν είχε αντιληφθεί την παρουσία μου, με αποτέλεσμα στην κορυφή της στροφής, τα μονοθέσια μας να έρθουν σε επαφή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: