Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

"Είδατε τι έκανε πέρυσι η Σάλκε!"

Την άποψη πως ο Ολυμπιακός μπορεί τα καταφέρει στο Champions League εξέφρασε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, φέρνοντας ως παράδειγμα την περσινή πορεία της Σάλκε στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.
"Είδατε τι έκανε πέρυσι η Σάλκε!"
"Αν παίξει έξυπνα, πιστεύω ότι μπορεί να καταφέρει κάτι καλό, αν και πιστεύω ότι η Άρσεναλ είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου και θα τερματίσει στην πρώτη θέση. Μην παρασύρονται κάποιοι από την κακή εικόνα της αγγλικής ομάδας. Δεν είναι η Άρσεναλ που ξέραμε αλλά παραμένει μια δυνατή ομάδα. Το είδαμε αυτό και στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ", είπε αρχικά στην "Εξέδρα" και πρόσθεσε:
"Θα υπάρχει πίεση για τον Ολυμπιακό αλλά πιστεύω πως αν παίξει έξυπνα και με καλή τακτική μπορεί να τα καταφέρει, ενώ χρειάζεται και τύχη σε αυτά τα παιχνίδια".
Για το αν η Ντόρτμουντ είναι το φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου, επεσήμανε: "Για μένα η Άρσεναλ είναι το φαβορί αλλά φυσικά και η Ντόρτμουντ είναι πολύ καλή ομάδα και θα διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Είναι δύσκολος όμιλος, γιατί και η Μαρσέιγ πήρε αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό. Δεν αποκλείεται να δούμε περίεργα αποτελέσματα. Το Champions League δεν είναι προβλέψιμο. Είδατε τι πήγε να κάνει πέρσι η ομάδα μου, η Σάλκε και που φτάσαμε".
Σε ερώτηση αν ο Ολυμπιακός έχει τύχη στον όμιλο, απάντησε: "Η ήττα από την Μαρσέιγ ήταν πολύ άσχημο αποτέλεσμα, γιατί το ξεκίνημα παίζει σημαντικό ρόλο, όπως και η έδρα. Δεν περίμενα να χάσουμε, αλλά είδα πως ο Ολυμπιακός δεν είναι ακόμα έτοιμος και του κόστισε το γεγονός πως δεν είχε παίξει επίσημα παιχνίδια".
"Στην Ελλάδα είναι η καλύτερη ομάδα. Μπορεί όμως να κάνει κάτι στην Ευρώπη. Είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά τον Ολυμπιακό μην τον ξεγράφει κανείς, γιατί έχει ένα σημαντικό όπλο: την έδρα. Μπορεί να πάρει τα δυο παιχνίδια με Ντόρτμουντ και Άρσεναλ. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, να δω τον Ολυμπιακό να φέρνει καλά αποτελέσματα στην Ευρώπη", κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: