Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

"Ο Αστέρας; Δεν υποβιβάστηκαν άλλες και άλλες..."

Καμία ανησυχία δεν προκαλούν στον νομικό εκπρόσωπο του Αστέρα Τρίπολης, Παντελή Αζαριάδη οι διώξεις εναντίον της αρκαδικής ομάδας.
"Ο Αστέρας; Δεν υποβιβάστηκαν άλλες και άλλες..."
H συνέντευξη του Παντελή Αζαριάδη στο arkadia-sports:
-Για το θέμα της δίωξης της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης και του Γιώργου Μποροβήλου:
"Εκτιμώ ότι δεν είναι κάτι το σοβαρό. Είμαι σίγουρος πως ο Αστέρας δεν είναι από τις ομάδες που εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία. Δεν περνάει καν από το μυαλό των υπευθύνων του Αστέρα να κάνουν τέτοια πράγματα. Πιστεύω ότι θα είναι κάτι που θα το ξεπεράσουμε εύκολα. Η όλη υπόθεση είναι από τρίτους που είχαν μπλέξει τον Αστέρα στις συνομιλίες τους. Θα δούμε αν θα κινηθούμε νομικά εναντίον τους".
-Για το αν υπάρχει κίνδυνος υποβιβασμού της ομάδας:
"Εδώ δεν υποβιβαστήκαν άλλες και άλλες ομάδες και τιμωρήθηκαν με αφαίρεση βαθμών, και θα υποβιβαστεί ο Αστέρας;"
-Για το πότε θα ολοκληρωθεί η υπόθεση των διώξεων:
"Ο Αστέρας είναι από τις ομάδες που θέλουν να τελειώνει ... χθες η υπόθεση, και περισσότερο το θέλει γιατί δεν έχει πραγματική εμπλοκή. Περιμένουμε τη δικογραφία. Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα τη μελετήσουμε. Από Δευτέρα θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Θεωρώ πως μέσα στον Οκτώβρη θα έχει ολοκληρωθεί η ιστορία με τις διώξεις. Θεωρώ ότι η υπόθεση θα μπορούσε να είχε κλείσει μέσα στο καλοκαίρι. Δεν ξέρω ποιός έχει την ευθύνη".
-Για τον Ηρακλή:
"Τα ασφαλιστικά εκδικάστηκαν (σ.σ. όχι σήμερα). Η απόφαση δεν βγαίνει μέσα σε 2-3 μέρες. Μια ομαλή απόφαση βγαίνει σε 2-3 μήνες. Ο Ηρακλής -και αυτό δεν το ξέρει ο κόσμος- παραιτήθηκε από την πρώτη αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και έκανε μια δεύτερη. Ο Ηρακλής δεν έχει έννομο συμφέρον. Ο Ηρακλής έχει πέσει με 4 διαφορετικούς τρόπους και όχι λόγω του Αστέρα Τρίπολης. Αυτό δεν βλέπω να το λένε πολλοί. Ο Ηρακλής δεν έχει πάρει αδειοδότηση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και είχε πέσει πολύ πριν παρουσιαστεί το πλαστό έγγραφο. Ο Ηρακλής μέχρι και χθες δεν είχε καταθέσει ούτε ένα έγγραφο στην Ε.Ε.Α. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ KΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΝΑΝΤIΟΝ ΤΟΥ AΣΤEΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕI ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ SUPER LAGUE!".
-Για το αυτοδιοίκητο:
"Είναι σημαντικό να διατηρηθεί το αυτοδιοίκητο στο ποδόσφαιρο. Είναι πολύ σημαντικό να παραμείνουμε στα αθλητικά όργανα".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: