Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Φιλική συντριβή!!

Η Σίβας Γκουνταλαχάρα έδωσε ένα μάθημα στην Μπαρτσελόνα, έστω και σε φιλικό επίπεδο, διασύροντας τους «μπλαουγκράνα» με σκορ 4-1.
Οι Καταλανοί τέθηκαν αντιμέτωποι των Μεξικανών στο «Sun Life» της Νότιας Φλόριντα μπροστά σε περισσότερους από 70.000 θεατές, και οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα μπήκαν δυνατά στο ματς, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 3’ με τον Νταβίντ Βίγια. Οι «μπλαουγκράνα», αν και παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες, είχαν τον έλεγχο του ρυθμού στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στην επανάληψη φάνηκαν τα κενά των πρωταθλητών Ευρώπης, με τους ποδοσφαιριστές της Σίβας Γκουνταλαχάρα να κυριαρχούν απόλυτα. Ο Φαμπιάν στο 60’ έφερε το ματς στα ίσα, και δύο λεπτά αργότερα με εντυπωσιακό τρόπο έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Τζιοβάνι Κασίγιας με εύστιχο πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής διεύρυνε τον δείκτη του σκορ στο 72’, και ο Λουίς Βερντούσκο στην εκπνοή έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη των Μεξικανών.
Η σύνθεση της Μπαρτσελόνα: Πίντο, Φοντάς (33’ Σέρχι Γκόμεζ, 62’ Αρμάντο), Πικέ (46’ Μπουσκέτς), Αμπιντάλ (62’ Μουνιέσα, 74’ Αντριάνο), Ντος Σάντος, Κεϊτά (81’ Μπαλιού), Τσάβι (46’ Ινιέστα), Τιάγκο (62’ Ριβερόλα), Κουένσα (62’ Ντελοφέ),λ Καρμόνα (62’ Εσπινόσα), Βίγια (46’ Πέδρο).
πηγή: sportaction.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: