Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Στην εθνική Λευκορωσίας ο Γκορμπούνοφ!!

Πρόκειται για την αποκάλυψη του Ατρόμητου στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, με αποτέλεσμα οι εμφανίσεις του να μην περάσουν απαρατήρητες.

Στην εθνική Λευκορωσίας ο Γκορμπούνοφ
Ο λόγος για τον Αντρέι Γκορμπούνοφ που μέσω της παρουσίας του κατάφερε να κερδίσει για ακόμα μία φορά θέση στην εθνική Λευκορωσίας, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ του Περιστερίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γκορμπούνοφ κατάφερε να χριστεί για πρώτη φορά διεθνής από το προηγούμενο προσκλητήριο της εθνικής ομάδας της χώρας του λόγω της αγωνιστικής του απόδοσης με τη φανέλα του Ατρόμητου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Οι εκπληκτικές εμφανίσεις του Αντρέι Γκορμπούνοφ κάτω από τα δοκάρια του Ατρόμητου δεν έχουν περάσει φυσικά απαρατήρητες από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος έφθασε σήμερα πρόσκληση στον Γκορμπούνοφ από την Π.Ο. Λευκορωσίας εν όψει των αγώνων της Εθνικής της Ομάδας με Ουκρανία (5 Σεπτεμβρίου) και Λουξεμβούργο (8 Σεπτεμβρίου).

Ο Αντρέι Γκορμπούνοφ θα αναχωρήσει για το Μινσκ την 1η Σεπτεμβρίου, καθώς μια μέρα νωρίτερα είναι προγραμματισμένος ο αγώνας της ομάδας μας με τον Πλατανιά στα Χανιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: