Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Κι αν σου κάτσει…!!

Ναι η Φενέρμπαχτσε είναι πιο ποιοτική, ναι το 1-0 της δίνει σημαντικό προβάδισμα, αλλά ο Ατρόμητος δεν πρόκειται να ρίξει λευκή πετσέτα και με την εμφάνιση στο Περιστέρι του δικαιούται να ονειρεύεται.

Κι αν σου κάτσει…
Κακά τα ψέματα η αποστολή (21:00, ΣΠΟΡ FM 94.6, www.sport-fm.gr) του Ατρόμητου στη Κωνσταντινούπολη είναι πολύ δύσκολη και οι πιθανότητες για πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε στους ομίλους του Europa League είναι λίγες. Ωστόσο, οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου δεν σκοπεύουν να παραδοθούν… άνευ όρων σε αυτούς του Βίτορ Περέιρα και σκοπεύουν να τα παίξουν όλα για όλα, αν και η θέληση από μόνη της δεν φθάνει.

«Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Ρεαλιστικά τα πράγματα είναι δύσκολα για εμάς, κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο. Για αυτό το ποδόσφαιρο είναι μαγικό. Γιατί σου δίνει τις πιθανότητες που σου αναλογούν μέχρι το τελευταίο λεπτό», ανέφερε μεταξύ άλλων χθες ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Ο 42χρονος θα παρατάξει λογικά την ενδεκάδα του πρώτου ματς, αν και σε τέτοια ματς πολλές φορές οι προπονητές επιφυλάσσουν εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής. Ο Γκορμπούνοφ θα είναι κάτω από τα δοκάρια και κατά τα φαινόμενα , δεξιά ο Κυβρακίδης, αριστερά ο Μπίτολο, Φυτανίδης και Λαζαρίδης θα είναι οι σέντερ μπακ. Ουσέρο και Γοδόι καθαρά αμυντικά χαφ, μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο ο Πίτου Γκαρσία και οι Μαρσελίνιο (αριστερά), Ούμπιδες (δεξιά) θα είναι πίσω από τον Ναπολεόνι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα πάει στο 4-2-3-1. Ο Βολκάν θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Οζμπαϊράκλι δεξιά, Καλντιρίμ αριστερά (αντικαθιστά τον Κανέρ Ερκίν που τα έκανε μαντάρα στο πρώτο ματς), Μπα και Κίαερ στο κέντρο της άμυνας (εκτός ο τραυματίας Μπρούνο Άλβες), Σόουζα, Μεϊρέλες (ή Τοπάλ) στα αμυντικά χαφ, 10άρι ο Ντιέγκο, αριστερά ο Σεν, δεξιά ο Νάνι και στην κορυφή ο Φαν Πέρσι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: