Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Μετανιωμένοι για την κόντρα τους «Σακ» και Κόμπι!!

Ο χρόνος, λένε, είναι ο καλύτερος γιατρός. Και έτσι αποδεικνύεται στην περίπτωση των Σακίλ Ο’ Νιλ και Κόμπι Μπράιαντ, που εμφανίστηκαν μετανιωμένοι για την κόντρα τους στους Λέικερς.

Μετανιωμένοι για την κόντρα τους «Σακ» και Κόμπι
Η κόντρα του Σακίλ Ο’ Νιλ με τον Κόμπι Μπράιαντ είχε διαλύσει μια ομάδα που αν έμενε ενωμένη θα μπορούσε να πάρει πολλά περισσότερα πρωταθλήματα. Αρκετά χρόνια μετά, οι δύο σταρ εκείνων των Λέικερς δείχνουν να έχουν μετανιώσει για τα μεταξύ τους επεισόδια, όπως φάνηκε από όσα δήλωσαν στο ESPN.

«Πολλά είχαν ειπωθεί ανάμεσά μας πάνω στην ένταση της στιγμής. Τα περισσότερα από αυτά δεν τα θυμάμαι καν, γιατί άλλαξα τρόπο σκέψης. Στο κάτω-κάτω της γραφής, πήραμε τρία από τα τέσσερα πρωταθλήματα που διεκδικήσαμε. Δεν είναι καν θέμα πλέον ό,τι συνέβη», ανέφερε ο παλαίμαχος «Σακ», που πλέον εργάζεται ως σχολιαστής.

Ο Κόμπι, που όλα δείχνουν πως ετοιμάζεται για την τελευταία σεζόν της καριέρας του, τόνισε: «Όταν λες κάτι σε μια δεδομένη χρονική στιγμή, το εννοείς. Αλλά όταν μεγαλώνεις και βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά, σκέφτεσαι πως ήσουν ανόητος όταν ήσουν μικρός. Για μένα, το πιο σημαντικό είναι πως έπρεπε να έχω το στόμα μου κλειστό και να μη βγαίνω να λέω πράγματα στον Τύπο. Έπρεπε να το κρατήσουμε μέσα στην ομάδα. Μακάρι να είχα αποφύγει να λύνω τις διαφορές μου μέσω των ΜΜΕ. Όλο αυτό το σούσουρο που έγινε πρόσθεσε μεγάλη πίεση σε μένα, τον Σακ και τους Λέικερς». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: